header afbeelding

Nieuwe inwoners

Eerst en vooral van harte welkom in het mooie en “verrassend natuurlijke” Vorselaar. Je mag je vanaf nu met de nodige trots ‘Vorselarenaar’ noemen. Je hebt er immers voor gekozen om in een dorp met een prachtige natuur, waardevolle historische gebouwen en 8000 aangename mensen te komen wonen. Er wordt dus niet voor niets gezegd dat ‘eens je hier woont, je niet meer weg wil’.

Je ontving bij je inschrijving al een unieke 2290-shopper en een onthaalmap met enkele leuke kortingsbonnen, een stratenplan, een huisdierensticker, een afvalkalender en nog veel meer.

Elk jaar organiseren we ook een onthaalmoment om jou met de diensten en gebouwen te laten kennismaken in een kort, maar leuk onthaalmoment. Het volgende onthaalmoment is gepland op 17 november 2024.

Schrijf je in voor het onthaalmoment!

Via deze pagina willen we jou informeren over onder andere de geschiedenis van ons dorp en de overblijfselen daarvan, het bestuur en de gemeentelijke diensten, de mogelijkheden die Vorselaar jou biedt in je vrije tijd en enkele nuttige dienstverleners.

Blijf ook op de hoogte via: onze website, Facebook, Instagram en de Info Vorselaar (papier) en Info Flash (digitaal).