header afbeelding

Activiteiten jeugd

Speelpleinwerking Kaboem!

In de zomervakantie opent speelpleinwerking Kaboem haar deuren in de Knipoog, Cardijnlaan 10.

Vrijetijdskalender Neteland vakantie

Nog geen plannen voor de vakantie? Beperk je niet tot het aanbod van Vorselaar alleen, maar bekijk ook de opties in onze buurgemeentes.

Raadpleeg ook Uit in Neteland voor een overzicht van alle activiteiten voor kinderen en jongeren binnen Neteland (Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar).

Kinderzoektochten Schatten van Vlieg

Iedere zomervakantie verstopt Vlieg in heel Vlaanderen schatten. Ook in Vorselaar kunnen gezinnen van 1 juli tot 31 augustus op schattentocht!

> Meer info

Zomerbrochure

We bundelen alle activiteiten voor de zomervakantie in een handig overzicht: bekijk hier ons zomeraanbod!

Buitenspeeldag

Met de Buitenspeeldag willen we kleuters, kinderen en tieners aanzetten tot de meest gezonde manier van ontspannen: spelen in de buitenlucht. We werken samen met de gemeenten van het Neteland: zo kan je 3 opeenvolgende woensdagen altijd ergens in het Neteland buiten spelen, telkens van 13u tot 16u30.

De Vorselaarse Buitenspeeldag vindt plaats op Sportcentrum de Dreef. Je kan springen op kleurrijke springkastelen en stormbanen, je danstalent tonen op een groot podium, je uitleven met gocarts, reusachtige gezelschapsspelen, stoepkrijt of op het skatepark … Om het volledige aanbod te ontdekken, kom je best gewoon een keertje kijken!

Deelnemen is gratis en inschrijven is niet nodig. Ook bij regenweer gaat de Buitenspeeldag door!

Tienerdag

De werkgroep jeugd organiseerde in samenwerking met de jeugddienst Vorselaar een tienerdag tijdens de paasvakantie.

Tekenschool

Hou je van tekenen, kleuren, schilderen, knippen, plakken, kleien, … en creatief bezig zijn? Wist je dat er in Vorselaar een kinderatelier is van de Herentalse Academie voor Beeldende Kunst? Lees er meer over

Academie voor Muziek, Woord en Dans

Bij de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Herentals kan je terecht voor diverse disciplines. De academie heeft ook een filiaal in Vorselaar. Lees er meer over

Sportactiviteiten

Ook onze sportdienst organiseert jaarlijks een aantal sportactiviteiten voor kinderen en jongeren.