header afbeelding

Speelpleinwerking Kaboem

De allerleukste zomervakantie op Kaboem!

Speelplein Kaboem is een plek waar je kan spelen, sporten, knutselen, bouwen, kokkerellen, toneelspelen, ontspannen, lezen, verkleden, voetballen, snoezelen, in de zandbak duiken, … en nog veel meer!

We hanteren een gevarieerd en open speelsysteem met afwisseling tussen momenten van vrij spel in onze verschillende speelhoeken en begeleide keuzeactiviteiten. Op Kaboem kies je zelf wat je speelt en met wie je speelt. Ons team van animatoren staat voor jullie klaar om er een supervakantie van te maken! Omwille van de bouw van de kinder- en jongerencampus in de Cardijnlaan vind je ons tijdens de zomer van 2022 uitzonderlijk in het Kardinaal van Roey-instituut! 

Alle inhoudelijke en praktische info lees je hier:

Alle kinderen!

Speelplein Kaboem wil zich openstellen voor alle kinderen. Ook kinderen die bijzondere zorg of aandacht nodig hebben, zijn welkom. Indien je kind bijzonderheden zou vertonen die relevant zijn voor onze begeleiding (bvb. autisme, Asperger, ADHD, …), dan willen we vragen om een fiche met enkele bijkomende vragen in te vullen. Gelieve dan voor het begin van de zomer een seintje te geven via 014 50 71 14 of jeugd@vorselaar.be.

Animator worden op Kaboem?

Wil jij speelpleinanimator worden en de Vorselaarse kinderen een fijne vakantie laten beleven? Geef dan voor 1 maart een seintje aan de jeugddienst: 014 50 71 14 of jeugd@vorselaar.be.

Stage lopen op Kaboem?

Een vorming tot animator in het jeugdwerk stoomt jongeren klaar tot begeleider van kinderen en jongeren in jeugdwerkinitiatieven. Dergelijke cursus kan je volgen bij o.a. VDS, Crefi, Activak, Bizon vzw, Chiro, enz. De vorming omvat ook een praktisch gedeelte, nl. een stage in het jeugdwerk. Wij verwelkomen stagiairs graag op onze gemeentelijke speelpleinwerking Kaboem!

Interesse? Geef dan zo snel mogelijk een seintje aan de jeugddienst, liefst voor 1 maart.

Voor alle Vorselaarse jongeren vanaf 16 jaar die een cursus animator, hoofdanimator, enz. volgen, kan de gemeente tot 75% van de kosten terugbetalen.

kaboem