header afbeelding

Werken centrum – nieuwe fase


Vanaf donderdag 26 mei start er een nieuwe fase van de werken in het centrum. Die fase loopt tot het einde van de zomervakantie.

Het kruispunt Goorbergenlaan-Hofeinde-Lepelstraat wordt die periode volledig afgesloten. Doorgaand verkeer loopt langs Molenbaan-Heirbaan-Nijverheidsstraat.

Fietsverkeer

Omdat ook het fietspad op Hofeinde nog steeds onderbroken blijft, volgen fietsers de route Kempenlaan-Smalvoort.

Busdiensten

De bushaltes van De Lijn in Hofeinde en Lepelstraat kunnen niet worden bediend vanaf 26 mei. De lijnen die een vaste halte hebben aan het Kardinaal van Roey-instituut (Mgr. Donchelei) blijven behouden. Voor de andere lijnen wordt er een vervanghalte voorzien in de Kerkstraat, net voor de Markt.

Bekijk ook zeker:

Volg de signalisatie

Nog even een warme oproep om steeds aandachtig te blijven en de verkeerssignalisaties te volgen. Situaties wijzigen door deze werfzones en vragen dus wel wat aandacht van iedereen voor de veiligheid van jezelf, alle weggebruikers en aannemers. Matig je snelheid, kijk goed naar de aangebrachte verkeersborden en wegwijzers en volg omleidingen of andere invalswegen naar/van Vorselaar, zowel met de wagen als met de fiets of te voet.

Blijf op de hoogte

Een schematisch overzicht van de fasering en informatie rond omleidingen, busdiensten, enz. vind je steeds terug in de meest recente versie op www.vorselaar.be/werken.