header afbeelding

Zomerschool


Geef je kind de kans om ook tijdens de zomervakantie leergierig te blijven. Met speelse projecten zorgen we dat je kinderen lezen, rekenen, denken en ontdekken! Schrijf je in voor de gratis zomerschool van Neteland.

De gemeenten van Neteland (Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar) slaan net zoals vorig jaar de handen in elkaar en organiseren de zomerschool ‘Leer-en speelkamp Neteland’. Je kan deze zomer terecht op verschillende locaties in Vorselaar en Neteland gedurende verschillende periodes. Elke zomerklas zet in op een ruime leerbevorderende context en legt eigen accenten in benadering en uitwerking. In elke klas wordt er zoveel mogelijk actief en ervaringsgericht geleerd en maken we gebruik van de omgeving om te leren (outdoor-learning). Leren wordt hierbij afgewisseld met super leuke creatieve en culturele activiteiten. Kom jij ook naar één van onze zomerscholen?

>> In Vorselaar kan je deze zomer nog terecht voor een leer- en speelkamp in het Buurthuis tussen 9 en 20 augustus. Deelname is gratis. Eens je ingeschreven bent, ontvang je van ons bevestiging en verwachten we je kind elke dag.
Buurthuis, Oostakker 16, Vorselaar: 9 augustus – 20 augustus van 9u tot 16u. Inschrijven via an.opstap@gmail.com

  • Grobbendonk (Klim Op Grobbendonk): 26 juli – 6 augustus
  • Herentals (De Vesten): 26 juli – 6 augustus
  • Olen (De Kleine Wijzer): 26 juli – 6 augustus
  • Morkhoven (De Wegwijzer): 9 augustus – 20 augustus
  • Vorselaar (Buurthuis): 9 augustus – 20 augustus
  • Herenthout (’t Kapelleke): 16 augustus – 27 augustus
zomerschool