header afbeelding

Waar

Parking bibliotheek (Nieuwstraat)

De eerste deelauto’s staan op de parking bibliotheek in de Nieuwstraat (GPS: Nieuwstraat 15). Achteraan rechts op de parking, tegen de Diamantstraat en vlakbij alle trage wegen die leiden naar de verkavelingen en dorpscentrum: bv. het gemeentepark dat leidt naar het Marktplein, de trage weg naar Veldstraat, het Boekenpad dat leidt naar Nieuwstraat, de Kabienstraat en Smissenpad dat leidt naar Riemenstraat, de Diamantstraat wat aansluit op het Schransplein en de wijk van Tuinweg.

Lepelstraat & Cardijnlaan

De volgende deelauto’s komen in de Lepelstraat en Cardijnlaan. Ook op wandelafstand dus. Nadien is er een spreidingsplan wat zorgt voor zowel deelauto’s als laadinfrastructuur in verschillende zones in Vorselaar: bv. parking OG Vorselaar, Sassenhout, de gemeentelijke werkplaats in Molenbaan, Kempenlaan/Heikant, enz.

Telkens wordt voorzien in een aparte parkeerplaats die altijd ter beschikking is en elektrische laadpalen.

Hoppin Punt (Lepelstraat)

Er wordt ook gekoppeld aan het openbaar vervoer: in Vorselaar wordt dat nog verbeterd met extra buslijnen naar Herentals (NMBS-station, ziekenhuis), Antwerpen (snelbus), Turnhout (nieuwe rechtstreekse verbinding), Lier, enz. Er komt daarvoor een nieuw mobiliteitspunt (“Hoppin Punt”) met digitale schermen en ook deelfietsen ter hoogte van de Thomas More-campus in de Lepelstraat.