Dienstencentrum Sprankel!

Dienstencentrum Sprankel ! opende in september 2012 haar deuren naast de bib. U kan er terecht voor verschillende recreatieve, vormende en informatieve activiteiten. 

Er zijn tal van laagdrempelige ontspanningsactiviteiten. Ook zijn er op regelmatige basis activiteiten i.s.m. het KVR-instituut voor (groot)ouders en (klein)kinderen. Naast deze vaste activiteiten is er sporadisch ook een modeshow, een optreden, een gedichtendag, ... Als vormende activiteiten organiseren we een naaicursus, 3 cursussen line dans (beginners, gevorderden...), yoga, Spaanse en Engelse les. Eveneens is er maandelijks een infosessie over een relevant onderwerp. U kan er ook terecht voor andere dienstverlening, bv. pedicure. Bijzonder aan de werking is, dat veel van de activiteiten begeleid worden door vrijwilligers. Op dit moment is er een ploeg actief van 35-tal mensen. Activiteiten en vormingen gebeuren in een gemoedelijke sfeer, waar ruimte is voor ontmoeting en uitwisseling.

Naast al deze activiteiten is er ook een dorpsrestaurant in het dienstencentrum. Op maandag, woensdag en donderdag is er de mogelijkheid om een warme maaltijd te nuttigen. Het dorpsrestaurant staat open voor iedereen van Vorselaar.

Minder mobiel

Wilt u graag naar het lokaal dienstencentrum komen, maar bent u minder mobiel? Van maandag tot en met vrijdagmiddag pikt Sprankel! minder mobiele bezoekers op met een aangepaste bus. Kom meer te weten over deze dienstverlening.

Openingsuren

De Sprankel! is doorlopend geopend van maandag tem donderdag van 9u-16u30 en op vrijdag van 9u-12u.

Documenten