Reserveren

Samen met partner i-School, waarmee we vlot samenwerken op de dienst Vrije Tijd, werd een pilootproject ‘i-Rent’ op maat uitgewerkt. Het Buurthuis, de grote zaal van het Jeugdcentrum, het Rockhok (de repetitieruimte voor muziekgroepjes) en alle sportaccommodatie van Sportcentrum De Dreef kunnen online gereserveerd worden. Later volgen nog de materialen van de gemeentelijke uitleendienst.

Hoe gaat dit concreet in zijn werk? Met een persoonlijke username en paswoord kunnen vertegenwoordigers van erkende verenigingen inloggen in i-Rent. U kan het stappenplan hier raadplegen.

U kan uiteraard nog steeds telefonisch of aan het onthaal van de gemeente een reservatie doorgeven. Opties, bijvoorbeeld op het Buurthuis, kunnen niet meer genomen worden: omdat u nu tijdens een vergadering live op de website de beschikbaarheid kan raadplegen en uw reservatie vastleggen.

Stappenplan (Buurthuis, Jeugdcentrum, Rockhok)

  1. Surf naar www.i-school.be/login.
  2. Log in met uw username en paswoord (elke verantwoordelijke heeft een persoonlijk paswoord, wij kunnen ook nagaan wie een reservatie gemaakt of geannuleerd heeft).
  3. Raadpleeg de beschikbaarheid (zie stappenplan)
  4. Reserveer uw gewenste tijdstippen (zie stappenplan)

Op deze manier willen wij de Vorselaarse verenigingen nog beter ondersteunen. We wensen u veel succes met uw activiteiten en uw werking!

Documenten