header afbeelding

Vistweedaagse

Donderdag 17 en vrijdag 18 augustus – Olen

Voor 7 tot 16 jaar

Hou je van vissen of wil je de sport graag leren? Schrijf je dan in voor de vistweedaagse in Olen. De ervaren vissers van Visclub ’t Rutske leren je de kneepjes van het vak. Op het einde van deze twee dagen vindt er een competitie plaats. Wie weet vang jij wel de grootste vis.

plaats: Visclub ’t Rutske, visvijver Hoogbuul in Olen  

start: 10u – einde: 15u

prijs: € 30 voor twee dagen (inclusief materiaal, begeleiding,verzekering voor deelnemer en begeleider, drankje bij middageten).  UiTPAS-houders met kansentarief betalen € 6.

leeftijd: kinderen en jongeren van 7 tot 16 jaar (geboortejaar 2016 – 2007)

Opgelet: Kinderen jonger dan 8 jaar kunnen enkel aan het kamp deelnemen onder begeleiding van een volwassen familielid. Zij vissen vervolgens samen in duo.

meenemen: regenkledij, paraplu, zonnecrème, hoofddeksel, iets om op te zitten, lunch en drank

inschrijven: ten laatste op 12 augustus

  • Online – vanaf zaterdag 6 mei om 9u kan je online inschrijven en betalen
    Maak niet voor elke vakantie een nieuwe gezinsaccount aan. Ben je je inloggegevens vergeten? Neem dan contact op met Vrije Tijd Olen via vrije.tijd@olen.be of 014 27 94 22.
  • Aan het loket van Vrije tijd Olen – vanaf maandag 8 mei om 9u kan je ook inschrijven aan het loket van Vrije Tijd Olen in het sociaal huis, Lichtaartseweg 9. Je betaalt meteen bij inschrijving (cash of bancontact).

annuleren: je kan tot 1 week voor de start van de activiteit annuleren. Je betaalt dan een administratieve kost van € 10. Als je later annuleert, is er geen terugbetaling mogelijk zonder geldig afwezigheidsattest. Bezorg dit attest ten laatste 5 dagen na je afwezigheid aan Vrije Tijd Olen. Bij een geldig doktersattest wordt het volledig bedrag terugbetaald.