header afbeelding

Muay-Thai (Thais kickboxen) en skate initiatie

Dinsdag 13 augustus – Herenthout

Voor 12 tot 16 jaar

Heb jij altijd al eens in de ring willen staan? Wil jij de adrenaline en de focus van een echte bokser ervaren? Schrijf je dan in voor de initiatie Muay-Thai (Thais kickboksen).

Is vechten niks voor jou? Doe jij het liever chill? Schrijf je dan snel in voor onze initiatie skate en in een recordtijd doe jij de vetste tricks!

plaats: Gemeentelijk Sportcentrum ’t Kapelleke, Bergense Steenweg  61 in Herenthout  

Muay-Thai: 9u tot 12u
Skate: 13u tot 16u

prijs: € 7,5 per initiatie (inbegrepen: materiaal, verzekering, begeleiding). UiTPAS-houders met kansentarief ontvangen 80% korting.

leeftijd: kinderen en jongeren van 12 tot 16 jaar (geboortejaar 2012 – 2008)

meenemen: sportieve kledij, water en lunch (indien je inschrijft voor een volledige dag)

inschrijven: ten laatste op 6 augustus

  • Online – vanaf zaterdag 4 mei om 9u kan je online inschrijven en betalen
    Maak niet voor elke vakantie een nieuwe gezinsaccount aan. Ben je je inloggegevens vergeten? Neem dan contact op met Vrije Tijd Olen via vrije.tijd@olen.be of 014 27 94 22.
  • Aan het loket van Vrije tijd Olen – vanaf maandag 6 mei om 9u kan je ook inschrijven aan het loket van Vrije Tijd Olen in het sociaal huis, Lichtaartseweg 9. Je betaalt meteen bij inschrijving (cash of bancontact).

annuleren: je kan tot 1 week voor de start van de activiteit annuleren. Je betaalt dan een administratieve kost van € 10. Als je later annuleert, is er geen terugbetaling mogelijk zonder geldig afwezigheidsattest. Bezorg dit attest ten laatste 5 dagen na je afwezigheid aan Vrije Tijd Olen. Bij een geldig doktersattest wordt het volledig bedrag terugbetaald.