header afbeelding

Buitenspelen

Buitenspelen

Samen met de andere gemeenten van Neteland wil Vorselaar het buiten spelen promoten. De laatste jaren werden heel wat plekjes en pleintjes opgewaardeerd om zo een ontmoetings- en speelfunctie te krijgen.

Bekijk het overzicht van alle speelplekjes van Vorselaar en de andere gemeenten van Neteland!

Vraag je speelstraat aan

Krijg je niet genoeg van buiten spelen? Misschien komt jouw straat wel in aanmerking om tijdens de zomervakantie omgevormd te worden tot een speelstraat. Dan wordt jouw straat tijdens bepaalde uren afgesloten voor doorgaand verkeer, zodat je er volop kan spelen!

Meer info! Dien je aanvraag voor 1 juni in!

UiT in Neteland

Je kan ook deelnemen aan het vakantieaanbod binnen Neteland! Wil je spelen in Grobbendonk, Herentals, Herenthout of Olen? Dat kan allemaal! Het volledige aanbod vind je op www.regioneteland.be/uit.

Schatten van Vlieg

Ieder jaar verstopt Vlieg in heel Vlaanderen schatten. En je hebt geluk! Want ook in Vorselaar zijn er deze zomer weer twee uitdagende schattentochten voor de hele familie. Van 1 juli tot 31 augustus kan je een verrassend proefparcours volgen in de bib of buiten op speurtocht gaan in Vorselaar.

Haal je opdrachtenboekje af in de bib, Sportcafé De Dreef of Kinderclub de Regenboog, of download hier je boekje (online vanaf eind juni).

Wie nog meer wil speuren, kan ook in de andere gemeenten van Neteland (Grobbendonk, Herentals, Herenthout of OIen) een schat van Vlieg opsporen, pret verzekerd!