header afbeelding

Locatie/materiaal reserveren

Samen met partner i-Active, waarmee we vlot samenwerken op de dienst Vrije Tijd, werd een pilootproject op maat uitgewerkt. Het Buurthuis, de grote zaal van het jeugdcentrum, het Rockhok (de repetitieruimte voor muziekgroepjes) en alle sportaccommodatie van Sportcentrum De Dreef kunnen online gereserveerd worden. Later volgen nog de materialen van de gemeentelijke uitleendienst.

Hoe gaat dit concreet in zijn werk? Met een persoonlijke username en paswoord kunnen vertegenwoordigers van erkende verenigingen inloggen in i-Active. Je kan het stappenplan hier raadplegen.

Je kan uiteraard nog steeds telefonisch of aan het onthaal van de gemeente een reservatie doorgeven. Opties, bijvoorbeeld op het Buurthuis, kunnen niet meer genomen worden: omdat je nu tijdens een vergadering live op de website de beschikbaarheid kan raadplegen en je reservatie vastleggen.

Stappenplan (Buurthuis, Jeugdcentrum, Rockhok)

  1. Surf naar https://vorselaar.i-active.be.
  2. Log in met je username en paswoord (elke verantwoordelijke heeft een persoonlijk paswoord, wij kunnen ook nagaan wie een reservatie gemaakt of geannuleerd heeft).
  3. Raadpleeg de beschikbaarheid (zie stappenplan)
  4. Reserveer je gewenste tijdstippen (zie stappenplan)

Op deze manier willen wij de Vorselaarse verenigingen nog beter ondersteunen. We wensen je veel succes met je activiteiten en je werking!