header afbeelding

Activiteitenkalender

Plan je activiteit en check beschikbaarheid

Via deze activiteitenkalender kunnen Vorselaarse verenigingen hun activiteiten geruime tijd op voorhand inplannen. De activiteiten kunnen openbaar zijn of enkel voor de leden. Je kan een activiteit alvast ingeven zonder dat alle details helemaal vastliggen. Via een handige zoekfunctie kan je nagaan of er al andere activiteiten op een bepaalde datum gepland zijn. Via een eenvoudige muisklik kan je de organisator van een activiteit contacteren om met hem of haar iets af te spreken. 

Een login voor de activiteitenkalender kan je aanvragen via evenementen@vorselaar.be. Wens je een activiteit te wijzigen of te verwijderen, neem dan ook contact op via dit adres.

Promoot je activiteit via de UiT-databank

Opgelet! Om je activiteit breed te promoten en om in Info Vorselaar te laten verschijnen, moet je je activiteit ook toevoegen aan www.UiTdatabank.be. Dat kan van zodra de activiteit concreter is. 

Promoot je activiteit via een spandoekframe

Op de openbare parking in de Riemenstraat staan 3 spandoekframes om je activiteit te promoten.Alle afspraken vind je in de fiche ‘Organiseren in Vorselaar: spandoekframes Riemenstraat’.