header afbeelding

UiTPAS Kempen


Geniet van een UiTzonderlijk vrijetijdsaanbod!

Op 1 januari 2023 treedt Neteland, en dus ook de gemeente Vorselaar, toe tot UiTPAS Kempen. We stellen dit initiatief nu al graag aan je voor.

UiTPAS is een persoonlijke spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd. Het is er voor jong én oud! Je kan je UiTPAS gebruiken bij allerlei vrijetijdsactiviteiten in Vorselaar, maar ook in andere deelnemende steden en gemeenten in Vlaanderen. Denk maar aan een zwembeurt, sportkamp, jeugdactiviteit, concert, theatervoorstelling of een bezoekje aan de bib.

Als UiTPAShouder:

 • spaar je punten wanneer je aan een UiTPASactiviteit deelneemt;
 • ruil je punten in voor interessante voordelen zoals een gratis tasje koffie, korting of een leuk gadget;
 • ontvang je een nuttig welkomstvoordeel als je een UiTPAS Kempen aankoopt;
 • en natuurlijk kan je nog meer genieten van cultuur, sport en vrije tijd!

Iedereen heeft recht op vrije tijd. Voor wie het financieel moeilijk heeft, is er de UiTPAS met kansentarief. Deze UiTPAS ziet er helemaal hetzelfde uit als een gewone UiTPAS en je kan er ook punten mee sparen en omruilen. 

Bijkomend krijg je dankzij een UiTPAS met kansentarief automatisch 80% korting bij deelname aan een vrijetijdsactiviteit van een UiTPAS-partner die is aangesloten bij UiTPAS Kempen. Bijvoorbeeld: 80% korting als je gaat zwemmen of naar een theatervoorstelling gaat. Deze korting geldt ook bij onze gemeentelijke UiTPASactiviteiten. Welk aanbod dat precies zal zijn ontdekt je vanaf 1 januari 2023!

Vanaf 1 januari 2023 kan je een UiTPAS kopen in één van onze Vorselaarse verkooppunten. De welke dat zullen zijn, ontdek je heel binnenkort!

Een UiTPAS Kempen kost:

 • Standaardtarief: € 5
 • Kansentarief: gratis

Elke UiTPAS staat op naam en is onbeperkt geldig. Je koopt hem dus éénmalig aan, per gezinslid (indien gewenst).

Wat breng je mee om je persoonlijke UiTPAS aan te kopen?

 • Identiteitskaart (of die van je kinderen als het voor hen is).
 • Kansentarief? Dan breng je ook dit mee:
  • De UiTPAS-brief die je thuis van ons ontving;
  • Of een recent attest van verhoogde tegemoetkoming;
  • Of een recent attest van schuldbemiddeling of collectieve schuldenregeling;
  • Of het doorverwijskaartje van je maatschappelijk medewerker (OCMW).

Alle activiteiten ontdek je in de UiTdatabank en herken je aan het UiTPASlabel! We werken volop aan een UiTPASaanbod in Vorselaar en Neteland. Vanaf 1 januari 2023 kan je op ontdekking gaan!

Punten sparen is heel eenvoudig: hou je kaart tegen de UiTPASspaarzuil of scan de QR code met je smartphone als je deelneemt aan een activiteit. Is er geen UiTPASspaarzuil aanwezig? Vraag het dan aan de kassa- of onthaalmedewerker. 

Je kan punten sparen bij UiTPASaanbieders binnen onze eigen regio “UiTPAS Kempen” (Balen, Beerse, Dessel, Geel, Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Hoogstraten, Laakdal, Lille, Meerhout, Merksplas, Mol, Olen, Oud-Turnhout, Ravels, Retie, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar) maar ook bij alle andere UiTPASaanbieders in Vlaanderen en Brussel. Waar je punten kan sparen vind je hier

Punten ruilen kan je in onze eigen regio UiTPAS Kempen maar ook bij UiTPASaanbieders buiten onze regio. Een mooi overzichtje vind je hier. Tip: je kan zoeken op locatie of organisator! Vanaf 1 januari 2023 ontdek je de beschikbare lokale omruilvoordelen.

Registreer je UiTPAS en ontdek je puntensaldo hier.

Alle info over de UiTPASvoorwaarden vind je hier. Info over de privacyregeling kan je hier raadplegen. Door het gebruik van je UiTPAS stem je in met het geheel van zowel de algemene als specifieke lokale gebruiksvoorwaarden. Bovendien is op elk gebruik van je UiTPAS het privacybeleid van toepassing.