header afbeelding

Veilig fietsen naar het werk


Heel wat werknemers komen met de (elektrische) fiets of speedpedelec naar het werk of fietsen in hun vrije tijd. Een slimme, duurzame keuze! Maar fietsers zijn ook kwetsbaar, en het drukke, complexe verkeer zorgt dagelijks voor risico’s.

Netwerkmeeting op 26 april
Op 26 april organiseert de Vlaamse Stichting Verkeerskunde, samen met Neteland, Provincie Antwerpen en Voka Mechelen – Kempen, een netwerkmeeting voor bedrijven/handelaars rond “veilig fietsen naar het werk in Neteland“. Welke acties onderneemt Neteland, het samenwerkingsverband tussen de gemeenten Olen, Grobbendonk, Herentals, Herenthout en Vorselaar, als het over de fiets gaat? Hoe kan je je fietsende werknemers ondersteunen? Laat je informeren en inspireren tijdens de Netwerkmeeting.

Schrijf je in
Ongetwijfeld zit jouw agenda erg vol, maar verkeersveiligheid laat niemand onberoerd. Schrijf je in via www.safe2workmeeting.be en kom inspiratie opdoen voor een veilig fietsbeleid.

De VSV en partners verwelkomen je graag in GroupDC in Grobbendonk met een veelzijdig programma. Naast enkele boeiende presentaties, is er ook ruimte voor bespreking tijdens thematafels en een praktisch gedeelte, want wie wil, kan deelnemen aan een fietsworkshop van de VSV. Afsluiten doen we met een boeiende netwerklunch waar je kan napraten met de sprekers en andere deelnemers.