header afbeelding

Vacature technisch expert


Lokaal Bestuur Vorselaar is een organisatie met een grote dynamiek en ambitie. Een continu streven naar een optimale dienstverlening vinden we enorm belangrijk. Om dit te realiseren, zoeken we enthousiaste, dynamische en gedreven medewerker. Iemand die waarden als samenwerken, klant- en resultaatgerichtheid, loyaliteit en kwaliteit belangrijk vindt.

Specifiek voor deze functie zoeken we iemand die beschikt over technische expertise, maar zeker ook van uitdagingen houdt, graag met mensen samenwerkt en mee aan de basis wil liggen van heel wat grote projecten voor Vorselaar!

Bovendien hebben we fijne collega’s en een aangename werkomgeving in de aanbieding.

Als Technisch Expert willen we je nauw betrekken bij verschillende grote investeringsprojecten. Met jouw expertise ondersteun je medewerkers van verschillende diensten bij de uitvoering van projecten inzake aanleg van wegen en riolering maar ook nieuwbouw/renovatie van gemeentelijke gebouwen.

Interesse? Bekijk snel de aanwervingsvoorwaarden en functieomschrijving. Hierin vind je uitgebreide informatie over de functie en timing van de procedure. Je kan je kandidaat stellen uiterlijk tot 31 oktober 2021. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met de personeelsdienst via personeel@vorselaar.be