header afbeelding

UiTPAS te koop!


We willen onze inwoners stimuleren om deel te nemen aan dat bloeiende verenigingsleven en leuke vrijetijdsaanbod en vinden het belangrijk dat iedereen daartoe de kans krijgt. Daarom starten we binnenkort met de UiTPAS. Haal jouw UiTPAS vanaf 1 januari in huis!

Euh, de WATPAS …? We leggen het even voor je uit.

Punten sparen
De UiTPAS is een pas die ervoor zorgt dat je nóg meer uit je vrije tijd kan halen. Het is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei soorten vrijetijdsactiviteiten. Je kan er punten mee sparen bijvoorbeeld wanneer je:

  • een boek leent bij de bibliotheek
  • een concert bijwoont
  • deelneemt aan een kamp
  • lid wordt van een sportclub
  • deelneemt aan de speelpleinwerking

Punten omruilen voor voordelen
De punten die je spaarde, kan je vervolgens omruilen voor leuke voordelen. Dat kan bijvoorbeeld een cadeautje zijn zoals een 2290-mok, 2290-koffie om erin te doen, een beachset voor kinderen, … Of een korting op een andere vrijetijdsactiviteit. Er is altijd wel iets te vinden voor jouw aantal punten, of je er nu 5 of 50 hebt!

Wist je trouwens dat je punten kan sparen en omruilen bij UiTPAS-partners in heel Vlaanderen en Brussel? Ben je benieuwd via welke activiteiten je punten kan sparen binnen de regio UiTPAS Kempen? Neem dan eens een kijkje op www.uitpaskempen.be.

Waar haal ik mijn UiTPAS?
Je kan een UiTPAS kopen vanaf 1 januari bij de bibliotheek en in lokaal dienstencentrum Sprankel! Een UiTPAS kost éénmalig € 5 en blijft je leven lang geldig. Bij de aankoop van jouw UiTPAS krijg je al meteen 3 punten en een welkomstvoordeel in de vorm van een vrolijk paar sokken.

Kansentarief
Wie het financieel moeilijk heeft, krijgt de UiTPAS gratis en geniet bovendien van een korting op alle UiTPAS-activiteiten. Je betaalt dan nog slechts 20% van de deelnameprijs. Dankzij dit kansentarief wordt vrije tijd betaalbaar voor iedereen. Denk je in aanmerking te komen voor het kansentarief? neem dan contact op met onze sociale dienst.

> Meer info: 014 50 71 31, uitpas@vorselaar.be, www.vorselaar.be/uitpas