header afbeelding

UiTPAS Kempen breidt uit


Op 1 september is Kasterlee aangesloten bij UiTPAS Kempen. Zo vormen we nu een regio van 21 gemeenten.

UiTPAS is jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd. Je spaart punten wanneer je deelneemt aan activiteiten, zoals de najaarslezing van de bib, Toeren om te Loeren, de jaarmarkt, … Deze punten ruil je in voor tal van voordelen. Denk maar aan een gratis minigolfbeurt. Nog meer redenen om te genieten!

Culturele omruilvoordelen
De cultuurcentra en UiTPAS Kempen slaan nu ook de handen in elkaar en bieden verschillende culturele voordelen aan met UiTPAS.

Je kan met jouw UiTPAS-punten via omruilvoordelen of wedstrijden gratis tickets of kortingen krijgen voor voorstellingen. Een overzicht van alle culturele omruilvoordelen vind je op www.uitpaskempen.be/ticketvoordelen.

Hoe deelnemen aan een UiTPAS Kempen wedstrijd?
Surf naar www.uitpaskempen.be, ga naar de wedstrijdpagina en maak kans op een duoticket voor een cultuurvoorstelling. De deelname aan de wedstrijd kost je enkele punten. Heb je gewonnen? Dan brengen we je op de hoogte en liggen de tickets op jou te wachten op de dag van de voorstelling.

De wedstrijden komen altijd 20 dagen voor de voorstelling online en je krijgt 14 dagen om mee te doen. Verhoog je winkans door verschillende keren deel te nemen (5 punten per deelname). Je kan wel maar één duoticket winnen.

Wedstrijd Cultuurcentrum ’t Schaliken
Ook cc ’t Schaliken in Herentals doet mee. Je kan een duoticket voor LAP kunstendag voor kinderen winnen op zondag 19 november. Hou de wedstrijdpagina en sociale media van UiTPAS Kempen goed in de gaten voor de start van de wedstrijd!