header afbeelding

Toeren om te Loeren – lokale kunstenaars


In mei zetten we lokale kunstenaars op verschillende manieren in de kijker. Een hele maand kan je genieten van een hoop creatief talent in Vorselaar, Bouwel en Grobbendonk: schilderkunst, beeld­houwen, keramiek, fotografie, grafiek, …

Raamexpo 1 tot 31 mei, doorlopend

Op meer dan 30 locaties stellen kunstenaars hun werken tentoon achter ramen en etalages of in hun voortuin. Op elke locatie vind je een korte voorstelling van de kunstenaar en zijn/haar werk.

Atelierroute 7 en 8 mei, van 11u tot 18u

Op 7 en 8 mei organiseren we een Weekend van de Amateurkunsten. Heel wat kunstenaars stellen hun atelier of huis voor je open. Ook op verschillende publieke locaties zijn er verrassende tentoonstellingen ontdekken. De fietsroute langsheen de kunstlocaties start in de trouwzaal van het Vorselaarse gemeentehuis. 

Openingsfeest 6 mei, vanaf 19u30

Op 6 mei zetten we onze kunstenaars in de bloemetjes tijdens een openingsfeest in EZ De Dreef. Je bewondert er van iedere kunstenaar één werk. De Harmonies van Vorselaar en Grobbendonk en Vorselaarse dansstudio AKademy zorgen voor verrassende optredens. Iedereen is welkom! Inkom gratis, inclusief een drankje.

Half april ontvang je een programmafolder met de beide fietsroutes, een overzicht van de tentoonstellingslocaties en meer info in je brievenbus.

Info: cultuur@vorselaar.be, 014 50 71 25