header afbeelding

Tekenacademie voor kinderen in Vorselaar


Houd je dochter of zoon van tekenen, kleuren, schilderen, knippen, plakken, kleien, … en creatief bezig zijn? Wist je dat er in Vorselaar een kinderatelier is van de Herentalse Academie voor Beeldende Kunst? De lesjes starten op 1 september en vinden plaats in de refter van gemeenteschool De Knipoog (Cardijnlaan 10) op 3 verschillende momenten:

Zondagvoormiddag

  • 9u tot 10u40: 1ste en 2de leerjaar
  • 10u50 tot 12u30: 3de t.e.m. 6de leerjaar

OF

Maandag vlak na schooltijd

  • 15u45 tot 17u25, voor leerlingen van de Knipoog: 1ste t.e.m. 6de leerjaar
  • De les sluit aan op het einde van de schooldag in de Knipoog. Leerlingen blijven gewoon op school.

OF

NIEUW: Donderdag vlak na schooltijd

  • 16u15 tot 17u55, voor leerlingen van Windekind: 1ste t.e.m. 6de leerjaar
  • Kinderen die niet naar de Knipoog kunnen gebracht worden door een (groot)ouder, kunnen hiervoor beroep doen op de begeleiding van kinderclub De Regenboog. Dit vervoer kost 90 cent per beurt en kan je eenvoudig reserveren via i-Active. Neem hiervoor contact met de coördinator van de Regenboog  via 014 50 71 14 of kinderopvang@vorselaar.be.

Proeven?

Een gratis proefles volgen kan gans de maand september. Inschrijven en betalen voor een schooljaar kan tot uiterlijk 30 september. Tarieven en meer info via www.herentals.be/kunstacademie of 014 28 51 55 of academie.beeldende.kunst@herentals.be.

Jongeren en volwassenen?

Creatief zijn stopt niet op 12 jaar! Jongeren en volwassenen kunnen terecht in de hoofdvestiging van de Academie in Herentals voor een uitgebreid aanbod aan lessen: tekenen, schilderen, grafiek, keramiek, beeldhouwen, digitale kunst, …