header afbeelding

Doe mee aan de Neteland Strava-challenge!Van maandag 4 tot en met zondag 31 maart gaan de vijf Neteland-gemeenten de strijd met elkaar aan in een grote Strava-challenge. Met behulp van Strava, de app waarmee je eenvoudig je loop- en wandelactiviteiten kan bijhouden, nemen we het op tegen onze buren uit Grobbendonk, Herentals, Herenthout en Olen. Het doel? De felbegeerde titel van sportiefste gemeente van Neteland winnen. 

Elke gemeente zal een eigen Strava-club lanceren, waardoor we in realtime kunnen zien welke gemeente de meeste kilometers aflegt. De gemeente die aan het einde van de Strava-challenge de meeste kilometers per inwoner heeft verzameld, mag de beker mee naar huis nemen.  

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een prijs in petto voor de meest actieve persoon per gemeente. Dus hoe meer kilometers je in Strava registreert, hoe groter de kans op een geweldige prijs én eeuwige roem. 

Sluit je aan bij onze club ‘Vorselaar 2024’ en help ons om de actiefste gemeente van Neteland worden. Stuur nu een verzoek om je aan te sluiten, en vanaf 29 februari wordt je uitnodiging geaccepteerd.  

Motiveer anderen om mee te doen en roep zoveel mogelijk mensen op om in beweging te komen. Op onze website vind je een handig stappenplan om snel van start te gaan. Maak je gebruik van een sporthorloge? Vergeet niet om deze te koppelen aan de Strava-app om je sportieve prestaties automatisch te registreren. Als je van plan bent om te wandelen, zorg er dan voor dat je activiteit is ingesteld op ‘hardlopen’ om ervoor te zorgen dat het wordt geregistreerd.  

De challenge begint op maandag 4 maart en loopt tot zondag 31 maart. Alleen binnen deze periode tellen je kilometers mee voor Vorselaar. Wij zijn ervan overtuigd dat Vorselaar de meeste kilometers zal afleggen, maar we hebben jullie hulp nodig om dit waar te maken. 

Veel succes en bovenal veel plezier met bewegen!