header afbeelding

Samenaankoop laadstations


Heb je een elektrische wagen of wil je er één kopen? Voor particulieren die thuis een laadstation installeren, zijn er verschillende voordelen.

IOK organiseert samen met alle 29 Kempense gemeenten een samenaankoop laadstations voor particulieren. Via deze actie kan je goed geïnformeerd thuis een laadstation laten installeren.

Meer dan 550 gezinnen tekenden reeds in op de samenaankoop. Ondertussen zijn de firma’s aangesteld en zijn de prijzen en voorwaarden gekend. Wie zich inschreef, werd al geïnformeerd over de verdere stappen.

Wil je ook nog graag deelnemen? Dat kan! De prijzen en voorwaarden van de actie blijven geldig tot en met 1 juni 2024 voor alle inwoners van de deelnemende gemeenten.

Je kan dus één of meerdere gekozen firma’s contacteren en een offerte op maat vragen voor jouw laadstation. Je vindt de contactgegevens van de firma’s met hun prijzen en voorwaarden via www.iok.be/laadpaal.

IOK raadt aan om best ook minstens één offerte op te vragen buiten deze samenaankoop, om de best mogelijke vergelijking te kunnen maken.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen? Bel naar  014 53 50 52 of mail ons via duurzaamheidsteam@iok.be

De actie kadert binnen het streekproject Kempen2030, het engagement van alle Kempense gemeenten om 40% CO2 te besparen tegen 2030. Voor meer info kan je terecht op www.kempen2030.be.