header afbeelding

Repetitieruimten in de buurt


Wil je met je band repeteren voor jullie volgende optreden, maar staat je garage al helemaal vol? Heb je een afgesloten ruimte nodig waar je je metal scream kan perfectioneren, zonder je gezinsleden of de buren de stuipen op het lijf te jagen? Of heb je gewoon een plaats nodig waar je in alle rust samen met je vrienden kan jammen? Wij bundelden alle repetitiekoten in de buurt op www.regioneteland.be/repetitieruimtes

Weet je trouwens dat er een repetitielokaal is in Vorselaar? Het ‘Rockhok’ is gelegen op de site van de kinder- en jongerencampus in de Cardijnlaan en is er voor actieve muziekbeoefening en andere culturele expressievormen die geluidsoverlast kunnen veroorzaken. Het repetitielokaal kan alle dagen gehuurd worden: op werkdagen vanaf 18u, zaterdag vanaf 9u en zondag vanaf 10u. Er kan ’s avonds gespeeld worden tot uiterlijk 23u. Voor bands uit Neteland bedraagt de huur € 3,5 per uur. Voor bands waarvan geen enkel bandlid inwoner is van Neteland, is dit € 7.

Interesse? Voor je eerste gebruik neem je contact op met de vrijetijdsdienst. Vervolgens kan je eenvoudig online reserveren!