VACATURE PROJECTMEDEWERKER GEÏNTEGREERD BREED ONTHAAL NETELAND (80%)

Neteland Welzijn & Zorg zoekt een 80% projectmedewerker voor het Geïntegreerd Breed Onthaal.

Het Geïntegreerd Breed Onthaal (GBO) is een samenwerking tussen OCMW, Diensten Maatschappelijk Werk van de Mutualiteiten en CAW. Je staat in voor de ontwikkeling, opvolging en uitvoering van het samenwerkingsproject om een GBO voor mensen met een verslavingsproblematiek tot stand te brengen. Je zorgt voor de ontwikkeling van een netwerk en samenwerking tussen de verschillende partners binnen het GBO.

Verkeersaanpassing Markt

Op dinsdag 7 juli zal een deel van de Markt vanaf 7u afgesloten zijn. De zijde waar zich het gemeentehuis en het Belfius-kantoor bevinden, is tijdelijk niet doorgankelijk naar aanleiding van een huisaansluiting ter hoogte van Markt 18. De rijbaan aan de zijde van het klooster krijgt tijdelijk een dubbele rijrichting. De bushalte die zich normaalgezien voor het gemeentehuis bevindt, zal dan te vinden zijn aan de andere zijde van de Markt, tegenover het klooster.

Indien de werken niet afgerond kunnen worden op 7 juli, dan wordt er op woensdag 8 juli verder gewerkt.

 

Vacature sociale dienst

personeel

We zijn op korte termijn op zoek naar een loyale en gedreven medewerker, iemand die mee wil in staan voor de verdere uitbouw van een groepsgerichte werking binnen de algemene sociale dienst, op vlak van onder andere opvoedingsondersteuning, cultuurparticipatie, activering, sociale kruidenier, ontmoeting en welzijnsschakel. Specifiek voor deze functie zoeken we iemand die zal instaan voor de inhoudelijke coördinatie en praktische uitwerking van bestaande en nieuwe projecten van het team maatschappelijke integratie. We voorzien in een tijdelijke opvulling van deze functie, met het oog op een

Erfgoedapp

erfgoedapp

Ken jij de erfgoedapp al? Momenteel zijn we druk bezig met het ontwerpen van nieuwe wandelingen in Vorselaar, maar je kan nu al met de erfgoedapp aan de slag gaan! Wil jij eindelijk eens weten wat de Kaak betekent op het marktplein of meer te weten komen over het Vorselaars huisje in Bokrijk? Download de erfgoedapp op je smartphone! Ook andere gemeenten werken met de erfgoedapp, dus 2x nuttig. Ideaal voor de staycation!

 

 

Toerisme Neteland

De zomervakantie is ondertussen gestart. Samen met Toerisme Neteland hebben we vanalles in petto voor jullie. We hebben 9 unieke arrangementen samengesteld: wandelingen, fietstochtjes, een dagje waterplezier, ... Voor ieder wat wils! Er zijn ook 3 interactieve kaarten beschikbaar. We organiseren een leuke zomerquiz en elke zondag kan je in een andere gemeente gaan wandelen. Meer info? Onze website is volledig vernieuwd: toerismeneteland.be

 

Zuinig omgaan met water

De voorbije droge zomers leerden ons dat we moeten werken aan maatregelen om ons weerbaarder te maken voor periodes met waterschaarste. De gouverneur van onze provincie heeft recent ook een captatieverbod afgekondigd: een verbod op het capteren (onttrekken) van water uit onbevaarbare of bevaarbare waterlopen. Ga daarom zuinig om met water. We geven je hier graag enkele tips!

Zomerlezen

zomerlezen

Word jij ook lid van de club van het zomerlezen? Alle kinderen kunnen vanaf 1 juli meedoen! Kom dus tijdens de vakantie eens langs met je koffer, rugzak of boodschappentas en stop ze vol met leesvoer. Je krijgt er nog een leuke bladwijzer bovenop. Nog een duwtje nodig? Doe mee met de boekenbingo. Die maakt lezen extra leuk. Meedoen is simpel: druk de bingo af of haal hem op bij jouw bibliotheek. Voer een aantal van de opdrachten uit en maak kans op een leuk (gezelschaps)spel.

Buurtambassadeurs

buurtambassadeur

We contacteerden vanuit de gemeente al vele senioren en alleenstaanden de voorbije weken. Ook vrijwilligers springen in om een telefoontje te doen met mensen thuis, naar de apotheek of winkel te gaan of de hond uit te laten. Deze vrijwilligers zijn samen met de verantwoordelijken van de buurtverenigingen al ‘buurtambassadeurs’. Maar niet in elke buurt is er al een ambassadeur. Vele mensen hebben zich al aangemeld. Maar we zoeken nog iemand voor enkele straten!

Pagina's