Beleidsplan Ruimte provincie Antwerpen

ruimte

De provincie Antwerpen maakt een Beleidsplan Ruimte op voor haar grondgebied. Daarin geeft ze haar visie op de ruimte in de provincie zodat er in de toekomst voor iedereen ruimte is om te wonen, te werken en te leven. Duurzaam omgaan met de beschikbare ruimte is immers noodzakelijk voor de toekomstige generaties én voor het milieu en het klimaat.

Verkeerslichten Sassenhout

werken

Donderdag 9 april zijn de verkeerslichten van het kruispunt Sassenhout/Poederleeseweg tussen 8u en 15u buiten werking omwille van een LED-ombouw. Gelieve extra voorzichtig te zijn!

Verlenging betaaltermijn provinciebelasting

provincie

Jaarlijks rond deze periode stuurt de provincie Antwerpen een aanslagbiljet uit naar haar inwoners. Op deze brief staat een termijn van twee maanden om 39 euro over te schrijven. Omwille van de coronacrisis besliste het provinciebestuur deze betalingstermijn van twee maanden te verlengen naar vier maanden voor inwoners die hierdoor financieel in de problemen dreigen te komen. 

Vacature Sport Vlaanderen

sportvlaanderen

Sport Vlaanderen en MOEV zijn op zoek naar twee enthousiaste medewerkers ‘Brede school met sportaanbod’ (Follo) in de provincie Antwerpen: 1 voor de regio Antwerpen Noord én 1 voor de regio Midden-Kempen. Solliciteer voor 30 april. Meer info!

Belastingsaangifte invullen

belastingen

Je kan simpel en snel je belastingsaangifte zelf invullen via Tax-on-web (Myminfin). Heb je een vereenvoudigde aangifte gekregen? Zijn je gegevens juist, dan moet je niets doen. Zijn je gegevens fout dan moet je ze corrigereren via Tax-on-web of via het papieren formulier. Toch hulp nodig? Raadpleeg de website van FOD Financiën of bel de FOD Financiën op 02 572 57 57 (elke werkdag van 8u30 tot 17u). Je kan ook je aangifte laten invullen door de experten van de FOD Financiën in mei en juni.

Vacature intergemeentelijke preventiewerker

CGG Kempen

CGG Kempen is, samen met een aantal lokale besturen in de Kempen, Logo Kempen en CGG Kempen, op zoek naar een intergemeentelijke preventiewerker in een contract van onbepaalde duur. Solliciteer ten laatste voor 19 april!

Luiers over? Naar de luierbox!

luierbox

Sinds september 2019 vind je in de partnergemeentes van Huis van het Kind Middenkempen luierboxen, dat zijn inzamelpunten voor ongebruikte luiers. Ons project werd duidelijk opgemerkt want heel veel ouders hebben de moeite genomen om overschotjes te deponeren. Samen met onze partners – de lokale besturen van Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar, Kind & Gezin, vroedvrouwen, diensten Kraamzorg en Welzijnsschakel – zijn we gestart met het uitdelen van luierpakketjes.

Coachingstraject Mooimakers

mooimakers

Een gezellige gemeente is een propere, mooie gemeente waar we graag wonen. Daarom is Vorselaar toegetreden tot een coachingstraject van Mooimakers binnen de werking van Vlaanderen Mooi. Dit coachingtraject wordt mee gecoördineerd door IOK Afvalbeheer.

Vlaanderen Mooi is het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van de OVAM, Fost Plus en de VVSG. 

Pagina's