Erfgoedspel Forsellara

forsellara

Het is zover: ons gloednieuw erfgoedspel Forsellara is een feit! Tijdens dit spel maak je een avontuurlijke reis door Vorselaar. Kruip in de huid van de diamantbewerker, de ridder, de zuster of de kardinaal ... en moge de beste winnen! Ideaal om dit tijdens deze donkere dagen binnen je eigen bubbel te spelen.

Je kan Forsellara kopen in onze bibliotheek voor € 22,90. Je kan dit rechtstreeks aan de balie van de bib doen of je kan dit vooraf online bestellen, betalen en nadien afhalen in de bib. Wat voor jou het makkelijkste is. Bovendien ontvang je er tot eind december een boek 2290-speelkaarten gratis bij!

Annelies Claes, Martine Wouters, Adrie De Kok, Guy Peeters, Tess Claes, Toon Deswert, Jos Bouly en Lieven Janssens vormden samen de werkgroep en zorgden voor een uniek gezelschapsspel!

Misschien dat de Sint dit jaar wel een cadeautje brengt met een Vorselaars tintje? Of misschien ben je al druk in de weer met het kopen van kerstcadeaus...

Nuttig om te weten: in de bib kan je ook enkele Vorselaarse publicaties of toffe 2290-items kopen. Een volledig overzicht kan je op 9 december vinden in de eindejaarseditie van de Info Vorselaar.