header afbeelding

Nief Talent: Vorselaarse preselectie!


Samen met Neteland organiseren we voor de 3de keer Nief Talent, dé wedstrijd voor opkomende bands en muzikanten. De Vorselaarse preselectie vindt plaats op zaterdag 2 maart in de Kampus (Cardijnlaan 8a). Twee bands geven het beste van zichzelf en strijden om de Vorselaarse titel:

  • ANDRO!DZ zijn vier jonge muzikanten die je trakteren op een pompende drum-‘n-bass set met analoge synthesizers, drums en emo vocals.
  • The Euphonics brengen een gevarieerd programma van covers en eigen werk in uiteenlopende stijlen, van pop, over R&B, tot indie en rock. Laat je meevoeren door de warme soulstem en de no-nonsense punkpower van de twee leadzangeressen.

Als kers op de taart knallen we het dak eraf met een optreden van The Tramplers. Een begeesterde coverband uit 2290 met hoog rock-’n-roll-gehalte. Meezingen, dansen en plezier verzekerd!

Kom jij supporteren voor je favoriete band? Of gewoon genieten van een gezellige avond boordevol muzikaal talent van eigen bodem? Iedereen is van harte welkom! De deuren openen om 19u. Inkom is gratis.

Neteland-finale

ANDRO!DZ of the Euphonics zullen de Vorselaarse eer verdedigen tijdens de grote finale op zaterdag 27 april in EZ De Dreef. Hier nemen de finalisten van de 5 Netelandgemeenten het tegen elkaar op.

Meer info?

Benieuwd naar de preselecties in de andere Netelandgemeenten en àlle deelnemende bands? Of interesse om zelf deel te nemen aan een volgende editie van Nief Talent? Lees er meer over op www.regioneteland.be/nieftalent.