header afbeelding

Levensloop Neteland 2022

Zaterdag 30 april en zondag 1 mei 2022 – Sportcentrum De Dreef in Vorselaar

Doe mee als team

Je kan deelnemen aan Levensloop als lid van een team. Een team is een groep mensen die samen 24 uur lopen of wandelen. Je kan een team vormen met je familie, buren, vrienden, school, sportvereniging, bedrijf, … Het aantal leden per team is onbeperkt. Elk teamlid betaalt € 10 inschrijvingsgeld.

Elk team bepaalt zelf wie wanneer hoe lang loopt of wandelt. De bedoeling is om elkaar af te lossen, zodat je team gedurende 24 uur actief is, met minstens 1 teamlid op het parcours.

Daarnaast mag elk team een kraampje opzetten. Hier kunnen je teamleden uitrusten en kan je als team eventueel iets verkopen of een activiteit organiseren om nog extra geld in te zamelen voor de Stichting tegen Kanker.

Wil jij graag een team opstarten? Of je aansluiten bij een bestaand team? Dat kan via www.levensloop.be/neteland en klik op ‘Start of vervoeg een team’.

Wil je meedoen, maar ken je geen enkel team? Geen nood, als individuele deelnemer ben je aan het juiste adres bij team “Iedereen Welkom” op www.levensloop.be/team/iedereen-welkom.

Doe mee als vrijwilliger

Een evenement als Levensloop is onmogelijk te organiseren zonder vrijwilligers. Er zijn verschillende taken, dus er is voor elk wat wils, afhankelijk van je interesses, mogelijkheden en beschikbaarheid.

Zo zoeken we vrijwilligers voor de opbouw en afbraak van het evenement, onthaal, kassa, parking-bewaking, klaarzetten van kaarsenzakjes voor de kaarsen-ceremonie, hulp in de Vechterslounge, …

Kom meer te weten over de vrjiwilligersvacatures!

Heb je interesse, schrijf je dan in via www.levensloop.be/neteland.

Als je nog vragen heb, kan je contact opnemen met ons via llnl.vrijwilligers@outlook.be.

Schrijf je in als vechter

Iemand die kanker overwonnen heeft of momenteel behandeld wordt, noemen we bij Levensloop een Vechter. Vechters (samen met een zorgdrager) zijn de eregasten op Levensloop en nemen gratis deel.

Ben je zelf geraakt door kanker? Kom dan de sfeer proeven in het Levensloop-dorp! Iedereen die aanwezig is, komt dit weekend mee strijden met jou. Als vechter open je het evenement met een ereronde, aangemoedigd door familie, vrienden en de deelnemende teams. Tijdens de mooie kaarsenceremonie voel je je gedragen door de mensen rondom. Zij laten je voelen dat je niet alleen staat.

Daarnaast organiseren we onder meer een receptie op zaterdag en een ontbijt op zondag. Er zijn interessante lezingen en workshops en … je kan je laten verwennen in ons verwenpaleis met een ontspannende massage, een verkwikkende schoonheidsbehandeling, …

Meld je aan als Vechter op www.levensloop.be/neteland en klik daar op ‘Doe mee als Vechter’.

Mogelijk ken je mensen die Vechters zijn. Geef hen deze boodschap zeker door.

Kom als bezoeker

Ook voor bezoekers is er op Levensloop Neteland heel wat te beleven. Er zijn optredens voor jong en oud, kinderen kunnen zich amuseren in het kinderdorp met kinderanimatie en springkastelen, in de teamtentjes voorzien de teams randactiviteiten. En uiteraard geen feest zonder eten en drinken.

De 3 ceremoniemomenten, die elke keer weer de warmte van dit solidariteitsevenement weerspiegelen, zijn zeker een aanrader.

  • Samen de moed van de eregasten vieren: openingsceremonie op zaterdag 30 april om 15u
  • Samen herinneren en eren: kaarsenceremonie op zaterdag 30 april op 21u
  • Samen strijden tijdens de laatste ronde: slotceremonie op zondag 1 mei om 14u30