header afbeelding

Fietsbieb

De Fietsbieb geeft gezinnen met jonge kinderen de kans om dagelijks gebruik te maken van kinderfietsen tegen een lage prijs.

Ouders weten het al langer. Een kind ontgroeit zijn fietsje sneller dan de portemonnee kan volgen. Leden van de Fietsbieb hoeven zich geen zorgen te maken. Zij kunnen voor hun kind (tot 12 jaar) een jaar lang een fiets lenen. Tweedehands, maar tiptop in orde.

Lid worden

Lid worden kost € 20 voor een jaar.

Tweedehands kinderfietsen: steeds welkom

Heb je thuis nog een kinderfietsje staan, dan kan je deze aan de Fietsbieb schenken in ruil voor een jaar gratis lidmaatschap. Je fiets krijgt een 2de leven bij een ander kind.

Zitdagen

De Fietsbieb opent elke 1ste dinsdag van de maand van 17u30 tot 19u30 ofwel na afspraak met Jos De Cnodder via 0473 91 99 29 of josdecnodder@live.be. Je vindt ons in de woning Nieuwstraat 1, naast het gemeentehuis. Je kan het atelier en de toonzaal bereiken via het gemeentepark aan de achterkant van het gemeentehuis. Enkele vrijwilligers staan graag tot je dienst voor verhuur en herstelling van je gehuurde biebfiets.

Meer info

Je kan alle info van de Fietsbieb vinden op de nieuwe website www.fietsbieb.be. Selecteer onze gemeente Vorselaar. Via de website kan je je gratis registreren als lid en kan je alle beschikbare fietsen met foto bekijken.