header afbeelding

Strijkatelier Contenti

Soms is strijken nét dat ietsje te veel in het huishouden…

… het lukt niet meer omwille van fysieke problemen
… er is te weinig tijd
… de stoffen zijn delicaat, of teveel franjes, prints of versiersels
… het textiel is te groot om thuis te strijken (zoals tafellakens, beddengoed)
… of omdat je het gewoon niet zo graag doet…

De Strijkdienst van Contenti biedt voor alle voorgaande problemen een oplossing.

Iedereen, zowel inwoners van binnen als van buiten Vorselaar, kan hier via het systeem van de dienstencheques terecht voor al het strijkwerk. Onze gemeente is erg blij met deze opportuniteit. Het past volledig binnen de visie om extra aandacht te besteden aan de sociale dienstverlening.

Voor wie?

Onze dienstverlening richt zich naar alle particulieren. Er is geen wachtlijst. De betaling gebeurt met dienstencheques. De klantenbijdrage betaal je via een overschrijving.

Dienstencheques?

Een dienstencheque kost € 9, maar na fiscale aftrek kosten ze nog € 7,20 (ook wanneer je op pensioen bent). Dienstencheques zijn eenvoudig aan te vragen bij Sodexo, Contenti kan je hierbij helpen.
1 dienstencheque is 60 punten waard. Aan elk kledingstuk is een aantal punten toegekend. Zo is een t-shirt 5 punten waard en kan je dus 12 t-shirts laten strijken voor 1 cheque.

Per dienstencheque betaal je een klantenbijdrage van € 0,90 (of € 0,81 indien je kiest voor elektronische dienstencheques, communicatie via e-mail en voor een domiciliering). Deze bijdrage wordt om de 3 maanden via een apart factuur aangerekend en betaal je via overschrijving.

Hoe werkt het?

Je brengt je propere was naar het strijkatelier in een wasmand. Je kan je keurig gestreken wasgoed binnen de afgesproken termijn afhalen, naar wens geleverd op een kapstok (zelf mee te geven) of netjes gevouwen. Klanten kunnen rekenen op kwaliteit: strijksters strijken je was alsof het die van zichzelf is, kregen een opleiding en gebruiken professioneel apparatuur.