header afbeelding

Kindervoorstelling ‘De legende van Roloc’


Kom op zaterdag 30 maart genieten van een heerlijke familievoorstelling met zang, dans, avontuur, humor en mysterie! De Werkgroep Cultuur, Werkgroep Jeugd en 4Plus verwelkomen alle kinderen en gezinnen op ‘De legende van Roloc’, een kindervoorstelling van theatergroep ‘Bank Vooruit’.

De legende van Roloc

Vijf vrienden ruimen de oude zolder van een theaterzaal op. Tussen de toneelattributen vinden ze een mysterieus dagboek waarin niets staat. Of toch wel? Enkel Floris kan lezen wat er in het dagboek staat. Het dagboek vertelt het verhaal van Roloc die 100 jaar geleden verliefd werd op Violet. Jammer genoeg voelde zij niets voor hem. Daarom werd Roloc zo boos dat hij een vloek uitsprak. Om de vloek ongedaan te maken, moeten de vrienden terugkeren in de tijd en opdrachten oplossen. Enkel zo kunnen ze voorkomen dat weldra alle kleuren uit onze wereld verdwijnen. Lukt het hen om met de hulp van het publiek de wereld te redden?

Voor het goede doel

Bank Vooruit is een theatergezelschap dat zijn schouders zet onder lokale goede doelen. De medewerkers van Bank Vooruit spelen vrijwillig vanuit een gedeelde passie voor theater, een engagement voor het goede doel en een groot hart voor kinderen. De opbrengst van de Vorselaarse voorstelling gaat naar vzw OpWeg. Een organisatie die één-op-één begeleiding biedt aan personen met een beperking.

Info: cultuur@vorselaar.be, 014 50 71 25