header afbeelding

Infoavonden voor ouders, partners en familie van mensen die (problematisch) middelen gebruiken, gamen en/of gokken


CGG Kempen, ‘t Kader en CAW de Kempen organiseren een groepsaanbod voor familie en naasten van mensen die (problematisch) middelen gebruiken, gokken en/of gamen. Iedereen, zowel ouders, broers/zussen, grootouders, als partners, die in aanraking komen met iemand die worstelt met (problematisch) middelengebruik, gokken en/of gamen. Je bent welkom om te komen luisteren en om je vragen en bezorgdheden te uiten. Samen bieden we een luisterend oor en steun aan elkaar en is er ruimte om tips te geven. Het lotgenoten-contact staat hier centraal.

Jijzelf kiest wat je deelt in de groep. We hechten veel waarde aan vertrouwelijkheid, zodat iedereen zich veilig en welkom voelt.

Kom gerust eens langs tijdens een open groep-sessie op 8 augustus of 22 augustus van 19u tot 21u (Parklaan 55/17, Turnhout). Laat het ons vooraf even weten via context@cggkempen.be of 014 41 09 67. De open groep-sessies zijn gratis.

Vanaf september organiseren we sessies met een open groep of een themagroep. De themareeksen hebben telkens een andere focus.

> Meer info: 014 41 09 67, www.centrageestelijkegezondheidszorg.be/cgg/kempen