header afbeelding

Gezocht: Nief Talent Neteland


Vorig jaar organiseerden de vrijetijdsdiensten van Neteland voor de eerste keer de muziekwedstrijd ‘Nief Talent’. Ben jij misschien ook dat ‘Nief Talent’ waarnaar we op zoek zijn en woon je in Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen of Vorselaar? Dan is deze wedstrijd zeker iets voor jou.

De wedstrijd richt zich naar opkomend talent en staat open voor alle muziekgenres en leeftijden. Er wordt gezorgd voor professionele technische ondersteuning en promotie. De winnaar krijgt drie dagen opnametijd in een professionele muziekstudio in de omgeving. De winnaar van de publieksprijs mag deelnemen aan een echte fotoshoot.

De finale wordt gespeeld op zaterdag 2 april. Via live preselecties wordt per gemeente beslist wie mag spelen op deze finale. Minstens één muzikant moet wonen in de gemeente waar men deelneemt aan de preselectie. Stuur je kandidatuur voor 10 januari 2022 naar cultuur@vorselaar.be. De preselectie in Vorselaar is op vrijdag 11 februari.

In 2023 wil Neteland dj’s in een apart traject begeleiden en wordt er een wedstrijd op maat georganiseerd, dus dj’s moeten nog even wachten.

Meer info: cultuur@vorselaar.be, 014 50 71 25