header afbeelding

Gezocht: helden van de vrije tijd


Op vrijdag 28 juni 2024 organiseren we voor de tweede keer een ‘Uitreiking van de Kaakjes’. Dit wordt een feestelijke avond waar we inwoners en verenigingen in de bloemetjes zetten die recent een bijzondere prestatie hebben neergezet binnen vrije tijd. De huldiging omvat volgende vier vrijetijdscategorieën:

  • Cultuurprijs
  • Sportkampioenen
  • Jeugdprijs
  • Supervrijwilliger

Je leest er meer over in het reglement.

Daarnaast zetten we ook de verenigingen in de kijker die in 2024 bekroond worden met een projectsubsidie!

Kaakje?

Het ‘Kaakje’ is de naam van de trofee die we uitreiken. Het kaakje is namelijk de vorm die je terugvindt in het logo van Vorselaar. Wist je dat deze vorm verwijst naar de vorm van ons kasteel en ook van onze schandpaal of kaak? We willen de mensen die we huldigen uiteraard niet aan de kaak stellen, maar ze mogen wel een keertje in het middelpunt van de belangstelling staan in onze gemeente, zij het dan op een positieve manier.

Ken jij iemand?

Ken jij iemand uit je familie, vriendenkring, vereniging, buurt, … die sportkampioen werd? Laat het ons dan weten! Of ken je iemand die een opmerkelijke prestatie leverde op cultureel vlak, als vrijwilliger of in de jeugdsector? Nomineer deze persoon/personen of vereniging dan voor een ‘Kaakje’!

Jezelf of iemand anders voordragen, kan tot en met 15 mei, via www.vorselaar.be/huldiging-vrijetijdsdiensten.

Meer info?

vrijetijd@vorselaar.be, 014 50 71 25