header afbeelding

Team Vorselaar staat voor je klaar

Wij willen zo dicht mogelijk bij onze inwoners staan en werken iedere dag weer aan een optimale dienstverlening. Heb je een vraag of opmerking voor onze gemeentelijke diensten? Er zijn verschillende manieren om ons te bereiken. We zetten ze hier op een rijtje …

Kom langs op het gemeentehuis!

Met afspraak

Onze diensten werken grotendeels op afspraak. Deze werkwijze heeft heel wat voordelen:

 • Je hoeft niet te wachten wanneer je langskomt.
 • De medewerker die jou kan helpen, is zeker aanwezig.
 • We maken de nodige tijd om ons volledig en ongestoord te richten op jouw vraag.
 • We zorgen ervoor dat jouw bezoek goed voorbereid is.

Een afspraak maken kan op de manier die jij wil:

 • Telefonisch. Heel wat medewerkers en diensten zijn rechtstreeks bereikbaar. Deze telefoonnummers zijn hier te vinden op deze website. Ben je niet zeker welke medewerker je nodig hebt? Bel dan naar het algemeen nummer (014 50 11 01) en wij verbinden je door met de juiste collega.
 • Online via www.vorselaar.be/afspraak.
 • Via een mailtje naar de betreffende medewerker of naar info@vorselaar.be.

Zonder afspraak

Voor bepaalde formaliteiten of kleine vragen kan je ook zonder afspraak terecht op het gemeentehuis:

 • Vuilniszakken kopen
 • Stickers ophalen (bv. geen reclame of huisdiersticker)
 • Snuisteren tussen onze toeristische brochures
 • Een gevonden voorwerp afgeven of ophalen
 •  …

Elke voormiddag (behalve woensdag), woensdagnamiddag en op maandagavond kan je voor deze zaken gewoon binnenwandelen. Kom je buiten de openingsuren? Gewoon even aanbellen! Als we aanwezig zijn, helpen we je graag op weg met deze kleine zaken.

Bel ons op!

Het algemeen telefonisch onthaal (014 50 11 01) op het gemeentehuis is iedere werkdag te bereiken van 9u tot 12u en op maandag van 17u30 tot 19u30.

Een groot deel van onze medewerkers en diensten zijn bovendien bereikbaar op hun rechtstreeks nummer, ook buiten deze uren (tijdens de namiddag). Deze rechtstreekse telefoonnummers vind je hier terug op onze website. Is de medewerker die jou kan helpen toch niet beschikbaar, dan probeert hij of zij jou zo snel mogelijk terug te bellen.

Stel je vraag via mail!

Stuur een mailtje naar de dienst of medewerker die je nodig hebt. De mailadressen vind je hier op onze website. Of mail naar info@vorselaar.be.

Gebruik het e-loket op onze website!

Een uittreksel uit het strafregister, een attest gezinssamenstelling, …

Wist je dat je een heleboel attesten gewoon zelf online kan aanvragen en ontvangen? Neem een kijkje op www.vorselaar.be/eloket. Op deze plek vind je ook een online meldpunt waarmee je eenvoudig bepaalde zaken aan ons kan melden, bv. zwerfvuil, een losliggend riooldeksel, …

Spring binnen in ons Inloophuis KomAf!

Heb jij toch nood aan meer? Aan een plek waar je gewoon vrij kan binnenstappen voor een babbeltje? Heb je een vraag of zit je ergens mee? Kom dan eens langs in ons Inloophuis KomAf (Veldstraat 1b). Dat kan elke woensdag en donderdag van 10u tot 12u.

We helpen je steeds met veel plezier op weg!