header afbeelding

Geluk in de Kempen


Een gelukkig leven… Dat wensen we elkaar allemaal toe. Maar je ‘gelukkig voelen’ of ‘gelukkig zijn’, wat is dat precies? De geluksdriehoek maakt je bewust over geluk en over hoe je je goed in je vel kan voelen.

Wil je zelf aan de slag met jouw geluk of wil je werken aan je veerkracht?
Kom naar een gratis infosessie of een gratis info- en oefenreeks in jouw buurt.  Beide opties laten je kennismaken met de geluksdriehoek op een andere manier.

In de infosessie word je gedurende drie uur ondergedompeld in de wereld van het geluk. Je krijgt praktische tips en je gaat aan de hand van filmpjes en oefeningen ervaren hoe je thuis kan verder werken rond geluk. De infosessies vinden plaats in oktober 2021. Er wordt ook een online infosessie georganiseerd voor die mensen die liever online deze infosessie volgen.

  • 19 oktober van 13u tot 16u in LDC Sprankel!

In de info- en oefenreeks ga je met een groepje gedurende drie sessies van twee uur concreet aan de slag met de geluksdriehoek. Je leert echt hoe je in je dagelijkse leven kan werken aan geluk. De info- en oefenreeksen worden op verschillende locaties gegeven in de periode van november 2021 tot juli 2022.

  • 31 mei, 7 en 14 juni 2022 om 13u in LDC Sprankel!

Schrijf je in via www.gezondekempen.be.

Past het moment in je eigen gemeente niet voor jou? Dan ben je welkom op een infosessie of een info- en oefenreeks in een andere gemeente. Kijk op www.gezondekempen.be voor de andere data en voor een online infosessie.

Voor meer info bel Fien Engels van CGG Kempen via 0483 59 21 21.