header afbeelding

Extra boosterprik mogelijk vanaf 12 september


Vanaf 12 september kunnen volwassenen in het voormalig militair domein Teunenberg terecht voor een extra herfstbooster tegen COVID-19. Je ontvangt een uitnodiging wanneer je bijna aan de beurt bent.

Om ons te beschermen tegen een eventuele golf van besmettingen in de winter, heeft de Interministeriële Conferentie (IMC) Volksgezondheid beslist om vanaf begin september een ‘herfstbooster’ tegen COVID-19 aan te bieden aan volwassenen. Iedereen ontvangt een uitnodiging. Je kiest zelf of je al dan niet een extra booster wil. Als eerste worden de risicogroepen uitgenodigd. Dit zijn de mensen met verlaagde immuniteit, 65-plussers en zorgverleners. Nadien volgt de rest van de 18-plussers.

Vaccinaties op voormalig militair domein Teunenberg in Olen

Je kan voor je herfstbooster terecht op het voormalig militair domein Teunenberg (Boerenkrijglaan 51b). Het vaccinatiecentrum opent van 12 september tot eind oktober.

Ook inwoners uit Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille en Olen kunnen voor hun extra booster terecht op Teunenberg.

Boek je afspraak online in

Je afspraak maken doe je met de code in je uitnodiging via https://covidvaccin.doclr.be. Lukt het niet online? Neem dan contact op met het callcenter via 014 80 09 80. Het callcenter is elke werkdag geopend van 9u tot 12u30. 

Heb je vragen over de herfstbooster? Check www.laatjevaccineren.be