header afbeelding

Eindejaarsactie “Liever Lokaal”


Vanaf vandaag wordt de eindejaarsperiode extra feestelijk in onze gemeente. Onder het motto Liever Lokaal organiseren we samen met de provincie Antwerpen en de deelnemende handelaars een geweldige eindejaarsactie. Shop lokaal, ervaar de warmte van onze lokale handelaars en win een e-bike of een van de vele andere prijzen!

Shop lokaal en WIN!
Tijdens dit eindejaar maak je bij iedere aankoop bij één van onze deelnemende handelaren kans op tal van leuke prijzen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de provincie Antwerpen zelfs een spectaculaire hoofdprijs: win één van onze drie splinternieuwe NORTA e-bikes ter waarde van € 2 599. Je kan deelnemen tot 14 januari!

Deelnemen is eenvoudig!

  • Stap 1: Download de ikkooplokaal-wedstrijdapp op je smartphone (zoek op “ikkooplokaal.app” in de google Play store of App store). Vul je gegevens eenmalig in.
  • Stap 2: Scan bij iedere aankoop de QR-code van de winkel. Deze vind je op of rond de kassa. Hoe vaker je lokaal winkelt en de QR-codes scant, hoe groter je kans om die hoofdprijs te winnen.

Wij nemen met veel enthousiasme deel aan deze actie. Met Liever Lokaal willen we de verbondenheid in onze gemeenschap versterken en laten zien dat lokale winkels de ruggengraat vormen van onze samenleving. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ze blijven floreren en bijdragen aan de unieke charme van onze steden en dorpen.