header afbeelding

Doe mee met de groepsaankoop thuislaadpalen


Als je een elektrische wagen hebt of wil kopen, denk je best ook na over hoe je deze wil gaan opladen. Voor particulieren die een thuislaadpaal installeren zijn er verschillende voordelen. De schommelingen in de energiemarkt en de ongekende pieken in de prijzen, maken een financiële vergelijking moeilijk. Toch bieden thuislaadpalen meer comfort en een financieel voordeel ten opzichte van publiek laden, zeker in combinatie met slimme sturing en zonnepanelen. Een laadpaal is ook veiliger dan laden aan een stopcontact (beter opgewassen tegen oververhitting bij langdurig laden).

Elektrisch rijden en thuislaadpalen vormen een complexe materie die veel vragen met zich meebrengt. Om burgers hierbij te ondersteunen, organiseert de gemeente samen met IOK een groepsaankoop thuislaadpalen. Via de actie kan je goed geïnformeerd een thuislaadpaal kwalitatief laten installeren.

Heb je interesse?

Schrijf je nu al vrijblijvend in op de groepsaankoop of volg één van onze gratis digitale infomomenten. Inschrijven voor de groepsaankoop en de infomomenten kan via www.iok.be/laadpaal, telefonisch via 014 56 27 88 of via de milieudienst van je gemeente.

Datum en uur online infomoment
Donderdag 27/10/2022 – 19:30
Woensdag 09/11/2022 – 19:30

Wil je mee beslissen?

De keuze van de firma’s gebeurt door een stuurgroep van mensen die deelnemen aan de groepsaankoop. Wil je deel uitmaken van deze stuurgroep? Duid dit dan aan bij je inschrijving.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen? Mail duurzaamheidsteam@iok.be of bel 014 56 27 88