header afbeelding

Gezondheidsplan op maat


BIBOPP staat voor “Burgers in Beweging met Online PreventiePlatform”. Thomas More/LiCalab en VITO willen daarmee samen met Vorselaar burgers aanzetten om hun gezondheid te verbeteren. Het is een digitale gezondheidsgids (ontwikkeld door huisartsen) waarvan je jouw resultaten automatisch kan doorsturen naar je huisarts.

Via je eigen huisarts, vrijwilligers of via initiatieven die we vanuit het lokaal dienstencentrum of Pioen nemen kan je echt aan de slag gaan met jouw eigen gezondheid. Je krijgt op maat een eigen actieplan. Daarmee ontvang je persoonlijk advies over activiteiten en zorgverleners in de buurt. Jij bepaalt wat voor jou werkt.

We voorzien in Vorselaar ook infosessies en inloopmomenten om begeleiding te krijgen bij het invullen van die gezondheidsgids. Gezondheidshuis Pioen is alle dagen geopend van 8u tot 18u. De medewerkers zijn aanwezig op volgende dagen en momenten:

  • maandag: 16u-18u
  • dinsdag: 18u-20u
  • woensdag: 12u-16u
  • donderdag: 8u-12u & 14u-18u

Het is aangewezen om vooraf een afspraak te maken via 014 15 16 47 of via het formulier dat je kan terugvinden op www.pioenvorselaar.be. Je kan ook steeds mailen naar: info@pioenvorselaar.be.

    Start meteen: www.bibopp.be.