header afbeelding

Bewegen op Verwijzing: hou je goede voornemens vol


Via een kennismakingsgesprek vertel je aan je coach hoe je week eruitziet, en welke activiteiten en sporten je leuk vindt. Samen maken jullie een beweegplan op waarmee je aan de slag kan. Dat hoeft niet complex te zijn: meer de fiets nemen, een wekelijkse wandeling, gaan zwemmen …

De bedoeling is om je in beweging te krijgen, niet voor een korte periode, maar levenslang, de bewegingen zijn eenvoudig en lang vol te houden. Zo wordt bewegen leuk! De BOV-coach gaat dus niet samen met je bewegen/sporten. Maar zal je actief begeleiden en coachen. Je coach helpt je op weg en motiveert jou. Daarna is het aan jou om te gaan bewegen.

Het traject kan tot 7 uur individuele coaching per jaar omvatten, hoe vaak en hoelang je je coach ziet beslis je zelf. Elk gesprek duurt 15 tot 60 minuten afhankelijk van wat je zelf wil.

Om te kunnen starten bij een coach, heb je een doorverwijzing nodig. Vraag hier naar bij je huisarts, specialist, apotheker, vroedvrouw, kinesist, maatschappelijk werker, diëtist, verpleegkundige, podoloog, ergotherapeut, of psycholoog. Je neemt zelf contact op met de coach die verder alle stappen met je doorloopt en je alle verdere info kan bezorgen.

Info: 0492 18 39 54, lennard.derooy@bewegenopverwijzing.be