Vacatures lokaal bestuur

Vacature POETSDAME/POETSHEER

Vorselaar een toffe plek om te werken? Absoluut! Klein, maar met veel uitstraling, een unieke werksfeer en een grote ambitie! We zijn op zoek naar een loyale en gedreven medewerker, die deel uitmaakt van de poetsdienst van het lokaal bestuur en ondersteunend werkt voor de hele organisatie. Iemand die mee wil instaan voor een optimale en klantgerichte dienstverlening van de poetsdienst, iemand die het interessant vindt om een veelzijdig takenpakket uit te voeren.

We hebben fijne collega’s en een aangename werkomgeving in de aanbieding. Kom bij ons je talenten ontplooien!

Bekijk snel de aanwervingsvoorwaarden en functieomschrijving of neem contact op met de personeelsdienst (personeel@vorselaar.be of 014 507102) en solliciteer tot 8 april.

> Info: personeel@vorselaar.be, 014 50 71 02


Vacature INTERGEMEENTELIJKE PREVENTIEWERKER

CGG Kempen is, in een samenwerkingsovereenkomst tussen een aantal lokale besturen in de Kempen, Logo Kempen en CGG Kempen, op zoek naar een intergemeentelijke preventiewerker in een contract van onbepaalde duur. Solliciteer ten laatste voor 19 april!

>> Bekijk de vacature


Vacature MEDEWERKERS BREDE SCHOOL MET SPORTAANBOD (SPORT VLAANDEREN)

Sport Vlaanderen en MOEV zijn op zoek naar twee enthousiaste medewerkers ‘Brede school met sportaanbod’ (Follo) in de provincie Antwerpen: 1 voor de regio Antwerpen Noord én 1 voor de regio Midden-Kempen. Solliciteer voor 30 april. Meer info!


Werken bij de overheid

Werkenbijdeoverheid.be: jobsite met vacatures bij overheden.