Vacatures lokaal bestuur

TEAMCOACH - DESKUNDIGE MOBILITEIT & OMGEVING

We zijn op zoek naar een loyale en gedreven medewerker, iemand die mee wil bouwen aan het beleid op vlak van Mobiliteit en Omgeving in Vorselaar en bovendien een team kan motiveren, inspireren en enthousiasmeren.

Specifiek voor deze functie zoeken we iemand die van uitdagingen houdt, graag met mensen samenwerkt, interesse heeft in ruimtelijke ordening, verkeer en mobiliteit en mee aan de basis wil liggen van heel wat toekomstprojecten voor onze gemeente!

We hebben fijne collega’s en een aangename werkomgeving in de aanbieding. Kom bij ons je talenten ontplooien!

Bekijk snel de aanwervingsvoorwaarden en functieomschrijving of neem contact op met de personeelsdienst (personeel@vorselaar.be of 014 50 71 01) en solliciteer uiterlijk tot 28 april 2021

GROEPSWERKER/PROJECTMEDEWERKER SOCIALE DIENST (19/38)

We zijn op zoek naar een loyale en gedreven medewerker, iemand die mee wil in staan voor de verdere uitbouw van een groepsgerichte werking binnen de algemene sociale dienst, op vlak van onder andere opvoedingsondersteuning, vrijetijdsparticipatie, sociale kruidenier, ontmoeting en welzijnsschakel ’t Kiertje, Huis van het Kind.

Specifiek voor deze functie zoeken we iemand die zal instaan voor de inhoudelijke coördinatie en praktische uitwerking van bestaande en nieuwe projecten van het team maatschappelijke integratie.

We hebben fijne collega’s en een aangename werkomgeving in de aanbieding. Kom bij ons je talenten ontplooien!

Bekijk snel de aanwervingsvoorwaarden en functieomschrijving of neem contact op met de personeelsdienst (personeel@vorselaar.be of 014 50 71 01) en solliciteer uiterlijk tot 6 april 2021.

GEMACHTIGDE OPZICHTERS

We zijn op zoek naar extra gemachtigde opzichters voor onze basisscholen en voor toezicht bij de muziekschool. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding, volgt een opleiding en we zorgen voor de juiste uitrusting.

Interesse? Laat het ons weten via sofie.vandevel@vorselaar.be of 014 50 71 24.


Werken bij de overheid

Werkenbijdeoverheid.be: jobsite met vacatures bij overheden.