Vacatures lokaal bestuur

Vacature TECHNISCH ASSISTENT GROENDIENST

We zijn op zoek naar een loyale en gedreven medewerker, iemand die mee wil in staan voor een optimale samenwerking en klantgerichte dienstverlening. Iemand die deel uitmaakt van de technische buitendienst en zich mee in zet voor het dagelijks onderhoud, aanpassingswerken aan het groen en het aanleggen van groenvoorzieningen met het oog op een nette en aangename leefomgeving in Vorselaar.

We hebben fijne collega’s en een aangename werkomgeving in de aanbieding. Kom bij ons je talenten ontplooien!

Bekijk snel de aanwervingsvoorwaarden en functieomschrijving of neem contact op met de personeelsdienst (personeel@vorselaar.be of 014 50 71 02) en solliciteer uiterlijk tot 6 maart 2020.

Vacature POETSDAME/POETSHEER, M/V, E1-E3, tijdelijke functie vervangingscontract

Voor onze poetsdienst zijn wij regelmatig op zoek naar tijdelijke poetsdames/-heren die instaan voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes. U kan goed samenwerken, stelt zich flexibel op voor taken en bent bereid om af en toe in te springen voor een collega. Denkt u in aanmerking te komen voor  deze tijdelijke aanstellingen, stuur ons dan uw sollicitatie. U zal worden uitgenodigd voor een mondeling gesprek.

Aanwervingsvoorwaarden en functieomschrijving vindt u hier.

> Info: personeel@vorselaar.be, 014 50 71 02

Vacature COÖRDINATOR BOVENLOKAAL CULTUURBELEID Neteland

Samenwerkingsverband Neteland zoekt een coördinator bovenlokaal cultuurbeleid. Je werkt voor de projectvereniging Neteland. Je maakt deel uit van een team dat meerdere beleidsdomeinen opneemt en werkt nauw samen met collega’s van de Neteland-gemeenten (Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar). Solliciteren kan je tot en met 28 februari 2020.

> Bekijk:


Werken bij de overheid

Werkenbijdeoverheid.be: jobsite met vacatures bij overheden.