header afbeelding

Behaag onze Kempen


Behaag onze Kempen promoot streekeigen en inheemse soorten. Die gedijen van nature goed op onze arme Kempense zandgronden. Ze trekken meer diersoorten aan en vergroten de natuurwaarde van je tuin. In september en oktober kan je via de actie plantgoed aankopen.

Informeer je eerst

Op www.iok.be/bok vind je heel wat nuttige info en kom je eenvoudig te weten welke haag, boom of struik geschikt is voor jouw tuin.

Op zaterdag 16 september kan je om 13u30 of 15u deelnemen aan een inspiratiewandeling met Joeri Cortens in het Begijnhof van Herentals. Tijdens de wandeling maak je ‘live’ kennis met de aangeboden soorten. Schrijf in via www.velt.nu/activiteit/infowandeling-behaag-onze-kempen.

Op donderdag 21 september om 20u is er een online infosessie. Joeri Cortens laat je kennismaken met het aanbod inheemse bomen, struiken, groot- en kleinfruit dat Behaag Onze Kempen aanbiedt. Inschrijven kan via www.velt.nu/activiteit/online-infosessie-behaag-onze-kempen.

Bestellen en afhalen

Via www.iok.be/bok kan je bestellen en betalen, vanaf 1 september tot en met 20 oktober. Het bestelde plantgoed haal je zelf af op zaterdag 18 november tussen 9u30 en 11u30 op de afhaalplaats van je keuze.