header afbeelding

Catch & release

Rentmeesterblok 7
2290 Vorselaar

Tel: 0491 22 68 00
E-mail: ingrid@catchrelease.be
Website: http://catchrelease.be/

Over ons:
In de bossen van Vorselaar ligt mijn praktijk, Catch & Release, verscholen. Dat biedt de mogelijkheid om tijdens een lange wandeling of in de praktijkzetel je bezorgdheden te bespreken.

Zelfbeeld en zelfvertrouwen staan bij mij in de kijker. Deze vormen dan ook de basis voor een goed functioneren van de mens. Je bent je beste vriend, het is een feit!

Je kan de lat te hoog of te laag leggen. Wel, misschien wordt het tijd om de lat gewoon te leggen waar die voor jou mag liggen. Tijd om samen uit te zoeken wat werkt! Let’s upgrade! Ieder persoon heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Daarom kan een aanpak ook variëren.

We starten altijd met:
Stap 1: Een (gratis) intakegesprek van een half uur.
Stap 2: Vervolgens maken we, a.h.v. verschillende werkwijzen, een schets waar de blokkades zich situeren.
Stap 3: Uiteindelijk stellen we een stappenplan op om stap voor stap aan de slag te gaan met deze uitdagingen. Kleine doelen worden opgesteld en zullen leiden tot kleine succeservaringen.
Advies wordt gegeven, jij voert uit waar je je klaar voor voelt.

Wie ben ik? Een coach die graag de dingen benoemd zoals ze zijn, dit zorgt er al gauw voor dat er geregeld een glimlach verschijnt tijdens de sessies. Na jaren in het onderwijs te staan, ben ik in contact gekomen met de beste leermeesters die er zijn. Ze leerden me ieder jaar iets bij. Daarnaast sta ik nog steeds open voor bijscholingen, opleidingen, open-minded mensen die ook mijn grenzen nog verleggen. Heerlijk! Eerste les die je krijgt: Wanneer je eindelijk tot het besef komt, zal je zien dat het allemaal niet zo moeilijk is.

Aanvaardt Vorselaarse geschenkbon!

logo