header afbeelding

Black Velvet

Moleneinde 35
2290 Vorselaar

Tel: 0485 513 486
E-mail: black.velvet@outlook.be
Website: https://www.blackvelvet35.be/

Over ons:
Openingsuren: ma/di gesloten
woe/vrij/zat van 11-17h
2de zondag van de maand van 11-14h
s’ Avonds: op afspraak

Net buiten het centrum van Vorselaar bevindt zich de winkel in dameskleding en accessoires geopend in februari 2020. De zaakvoerder Cindy die al jarenlange ervaring had in aankopen van collecties voor andere winkels, en ook vroeger als etalagiste had gewerkt heeft steeds zeer duidelijk een passie voor mode gehad. Desondanks ze nog steeds als verpleegkundige werkt, kon ze ook haar vroegere passie niet opgeven. Na lang wikken en wegen is ze dan samen met haar jongste zoon Luca de winkel gestart. Luca houdt zich het meeste bezig met de website/webshop, foto’s maken, shoots organiseren met de nieuwe kleding, contacten onderhouden met influencers voor promo’s, de aankoop van alle materialen voor de winkel, en tevens ook steeds mee op collectie gaat, kortom een creatieve duizendpoot.
De winkel heeft verschillende collecties waaronder AC by Annelien Coorevits, Yentl, Rut & circle, Kaffe, Dwrs label, Maria Sanz kimonos,... maar tevens gaan we continu op zoek naar nieuwe trends in Parijs, Italië, Spanje, waar we dan een unieke selectie aankopen.

Tevens hebben we ook de collectie van Atelier Rebul, die huidverzorgings- en geurproducten produceren. Zalige parfums, geurkaarsen en -stokjes, body lotion, zepen, …. waarbij we ook de heren niet vergeten. We bieden betaalbare, draagbare eigentijdse kleding aan.

Onze doelgroep gaat van tieners tot 65+. Onze missie is zoveel mogelijk mensen te bereiken en verder te helpen, zich goed te laten voelen. We gaan dan ook van maatje 34 tot 42 en in jeans zelfs tot 44/46.
Een uniek concept is het afschaffen van de klantenkaart, maar onmiddellijk 10% korting op nieuwe collectie wanneer je incheckt via FB, of wie geen FB heeft een bon twv 10% krijgt op een volgende aankoop . Breng ons zeker en vast vrijblijvend een bezoekje en geniet tijdens het shoppen van een glaasje bubbels, koffie of frisdrank.

Aanvaardt Vorselaarse geschenkbon!

logo