Babbelvoormiddagen

sprankel

Sprankel! organiseert vanaf februari 2020 babbelvoormiddagen voor ‘zestigers en tachtigers van hier’. Dat gebeurt in samenwerking met Vormingplus Kempen. Schrijf snel in!

4+4 babbelvoormiddagen
‘Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn’, klinkt het bij de initiatiefnemers. We zijn benieuwd naar hoe 60’ers en 80’ers zelf naar het ouder worden aankijken. In dit project doorlopen twee verschillende leeftijdsgroepen (60-69-jarigen en anderzijds 80-plussers) elk een eigen traject. Ze buigen zich over het ouder worden, over hun dromen, wensen en bekommernissen. 

De 60’ers komen 4 keer samen, 1x om de 2 weken op dinsdagvoormiddag. De 80’ers komen ook 4x samen, ook 1x om de 2 weken, op dinsdagvoormiddag. Daarna komen beide leeftijdsgroepen nog 4x samen als grote groep en worden ervaringen uitgewisseld. 

De eerste babbelvoormiddag voor de 60’ers start op dinsdag 4/2, voor de 80’ers op dinsdag 11/2. De babbelvoormiddagen zijn gratis en we starten met een tas koffie. 10 personen kunnen deelnemen per leeftijdsgroep.

Bent u moeilijk te been, dan kunnen we u ophalen aan € 1, binnen Vorselaar.

Info & inschrijven: 014 50 71 87of ilse.stessens@vorselaar.be