Jeugdcentrum

Het gemeentelijke jeugdcentrum bevindt zich op Cardijnlaan 8 en biedt onderdak aan alle Vorselaarse particuliere jeugdwerkinitiatieven. U vindt er de lokalen van de Vorselaarse jeugdverenigingen (Chiro, KSA en JNM). Ook jeugdhuis ’t Staminee heeft er zijn plaats. Het gemeentebestuur zorgt ervoor dat de jeugdwerking kan plaatsvinden in een veilige en comfortabele omgeving. De lokalen worden wekelijks gepoetst en de technische dienst staat in voor eventuele herstellingen. De gemeente neemt ook de onkosten voor energie voor haar rekening.

Bovenop de dagelijkse werking zijn er nog enkele grotere evenementen die jaarlijks weerkeren in en rond het jeugdcentrum: ‘Veusseleir Calling’ (optredens georganiseerd door het jeugdhuis) en de ‘Dorpse Feesten’ (chirofeesten eind augustus).

Naast het jeugdcentrum bevinden zich de lokalen van de buitenschoolse kinderopvang (de Regenboog), het repetitielokaal (het Rockhok) en de gemeentelijke lagere school (de Knipoog), eveneens de locatie van het gemeentelijke speelplein (speelpleinwerking ‘Kaboem’). 

De grote zaal van het jeugdcentrum kan ook gehuurd worden.

Eloket

Documenten