Verkiezingen 2018

In het gemeentehuis en in LDC Sprankel! staat vanaf september een stemcomputer. U kan gratis en vrijblijvend komen oefenen in LDC Sprankel! en het gemeentehuis tijdens de openingsuren. Kom dus voor 10 oktober zeker eens langs zodat u met een gerust hart kan stemmen! Bent u slecht te been of heeft u op 14 oktober geen vervoer? We helpen u verder!

Oefenen met stemcomputer

In het gemeentehuis en in LDC Sprankel! staat vanaf september een stemcomputer. U kan gratis en vrijblijvend komen oefenen in LDC Sprankel! en het gemeentehuis tijdens de openingsuren. Kom dus voor 10 oktober zeker eens langs zodat u met een gerust hart kan stemmen! 

Slecht te been of geen vervoer?

Net als andere jaren brengt u uw stem uit in sportcentrum De Dreef tussen 8 en 15 uur. Bent u moeilijk te been of hebt u geen vervoer? Weet dan dat u thuis kunt opgehaald worden met een aangepast busje, zodat uw rolstoel mee kan. De rit van en naar de stembus is volledig gratis. Vergeet niet te reserveren voor 1 oktober. Meer info of reserveren? liesbeth.aerts@vorselaar.be of 014 50 74 80.

Op de verkiezingsdag is Sportcentrum De Dreef uitzonderlijk ook toegankelijk voor auto’s. Zo kunnen familieleden of kennissen u makkelijk tot dicht bij de ingang brengen. 

Vlaanderenkiest.be

Hoe moet u digitaal? Hoe geeft u volmacht? Alle informatie over de verkiezingen van 14 oktober 2018 kan u terugvinden op https://vlaanderenkiest.be/. Ook de resultaten van de verkiezingen kan u op 14 oktober op deze website volgen.