Firma's die isoleren in naam van de overheid/gemeente?

Van enkele verontruste inwoners kregen we bericht dat een firma in samenwerking met de gemeente op pad zou zijn om groepsaankopen voor isolatie aan te bieden. Deze verkopers werken voor alle duidelijkheid NIET samen met het gemeentebestuur van Vorselaar.
 
Meer nog ... de vertegenwoordigers van de firma zouden stellen dat zij in jouw plaats energiepremies aanvragen. Deze info is NIET correct. Energiepremies vraag je best zelf aan bij onze netbeheerder INFRAX. Alle info hierover vind je op www.premiezoeker.be. De medewerkers van het gemeentehuis helpen jou hier graag mee. Maak een afspraak via 014 50 11 01.

Iedereen is uiteraard vrij om met een firma naar keuze samen te werken, maar we raden ten stelligste aan om zowel de firma als de procedures goed af te wegen alvorens een overeenkomt te maken. Er zijn al verschillende meldingen bij minister Tommelein en de Vlaamse ombudsdienst gekomen over firma’s die mailings doen naar inwoners door te stellen dat ze nu voor de gemeente isolatiecampagnes doet. Dat is dus niet het geval.

De groepsaankopen waarin de gemeente Vorselaar wel participeert:
- provincie Antwerpen (o.a. groepsaankoop groene elektriciteit en gas)
- IOK (o.a. de groepsaankoop muurisolatie: deze tarieven zijn geldig tot december 2018).

> Info: info@vorselaar.be, 014 50 11 01