Kliek uniek

Allemaal zijn we wat anders. De Kempen wordt daar alleen maar beter van. Onze maatschappij wordt altijd maar diverser. We zien er allemaal anders uit en voelen ons ook zo: we hebben verschillende achtergronden, verhalen, ideeën en talenten. 

Zomer in het Neteland

Zomer betekent vakantie en dan kunnen we onze kinderen en jongeren uit het Neteland natuurlijk niet vergeten! Op uitstap naar een pret- of dierenpark, ravotten op een speelplein, deelnemen aan keicoole workshops of een sportkamp vol actie? De jeugd uit het Neteland zal geen tijd hebben om zich te vervelen!

Vacature BOV-coach

Zorgregio Neteland werft in kader van het Bewegen Op Verwijzing-project een BOV-coach (Zelfstandig Statuut / Freelance) aan. U stelt samen met de deelnemers een bewegingsplan-op-maat op . Meer info en aanwervingsvoorwaarden vindt u hier. Solliciteren kan t.e.m. 19 juni 2018.

Openbaar onderzoek vaststelling inventaris bouwkundig erfgoed provincie

De Vlaamse minister bevoegd voor onroerend erfgoed stelt de inventaris van het bouwkundig erfgoed in de provincie Antwerpen opnieuw vast. Het agentschap Onroerend Erfgoed organiseert daarom een openbaar onderzoek van 1 juni tot en met 30 juli 2018. Daarbij krijgt iedereen de kans om opmerkingen of bezwaren in te dienen. Alle gegevens hierover vindt u op: openbareonderzoeken.onroerenderfgoed.be.

Alles (voor) Kids

Beste kids en ouders!                                              

Op zaterdag 23 juni is het weer Alles (voor) Kids: de dag waarop Vorselaarse kinderen tussen 6 en 12 centraal staan!

Zoals gewoonlijk wisselen we jaar om jaar een supertoffe roefeldag af met een fantastisch leuke uitstap. Dit jaar staan ons een hoop avontuurlijke activiteiten te wachten op een heuse piratendag in de Lilse Bergen. Kortom, alles voor kids! Het volledige activiteitenaanbod per leeftijd vind je hier.

Seniorengids

De nieuwe Seniorengids van OCMW Vorselaar  geeft  een  overzicht  van alle  info  en  diensten  die  belangrijk  zijn voor  senioren. Thema’s  als wonen, sociaal en ontspanning, premies en tegemoetkomingen en hulp aan huis komen aan bod.

Pagina's

Foto's