Vacatures gemeente & OCMW

Vacature PROJECTCOÖRDINATOR RUIMTE & INFRASTRUCTUUR, B, voltijds (of 4/5 indien gewenst), contractueel

Vorselaar is een kleine maar erg ambitieuze organisatie. Vele gemeenten in de regio zijn jaloers op zowel de vele dynamische projecten van de organisatie als op het unieke bestuursmodel waarin politiek en administratie heel nauw samenwerken. De gemeente heeft veel oog voor haar medewerkers en biedt naast het loon ook een moderne werkplek, flexibele uurregeling, begeleiding om talenten optimaal te ontwikkelen, extra-legale voordelen en heel wat acties in personeelswelzijn (tijdens en na het werk).

U neemt de globale coördinatie en planning van alle infrastructuurprojecten op, van ontwerp- tot en met uitvoeringsfase. U bent een belangrijke spil in de organisatie en werkt heel communicatief richting interne (diensten, collega’s) maar ook externe stakeholders (studiebureaus, aannemers en nutsmaatschappijen). De komende jaren staan fantastisch mooie projecten en masterplannen in de steigers.

  • Bekijk de functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden! Uw kandidatuur dient per post of e-mail verzonden te zijn uiterlijk 7 juni 2019.De examens zullen doorgaan in het gemeentehuis op 17 juni vanaf 18u (schriftelijk) en op 26 juni vanaf 12u30 (mondeling).

> Info: personeel@vorselaar.be, 014 50 71 02

Vacature POETSDAME/POETSHEER, M/V, E1-E3, tijdelijke functie vervangingscontract

Voor onze poetsdienst zijn wij regelmatig op zoek naar tijdelijke poetsdames/-heren die instaan voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes. U kan goed samenwerken, stelt zich flexibel op voor taken en bent bereid om af en toe in te springen voor een collega. Denkt u in aanmerking te komen voor  deze tijdelijke aanstellingen, stuur ons dan uw sollicitatie. U zal worden uitgenodigd voor een mondeling gesprek.

Aanwervingsvoorwaarden en functieomschrijving vindt u hier.

> Info: personeel@vorselaar.be, 014 50 71 02

 


Regelmatig zijn uw gemeente- en OCMW-bestuur op zoek naar enthousiaste medewerkers. Als er vacatures open staan, kunt u hier de vacatureteksten vinden.