Vacatures gemeente & OCMW

Vacature Welzijnszorg Kempen

Welzijnszorg Kempen is op zoek naar een deeltijds consulent informatieveiligheid (70%) in een contract van onbepaalde duur. Meer info, de functieomschrijving en de functievereisten vindt u hier.
Solliciteren kan t.e.m. 15 februari.

 

Vacature BELEIDSMEDEWERKER BIB, M/V, B1-B3, voltijds, contractueel

Vorselaar is op zoek naar een enthousiaste en polyvalente verantwoordelijke voor haar bibliotheek. U staat mee aan de basis van de regionale bibliotheekwerking Neteland en bent verantwoordelijk voor de goede werking van de bib van Vorselaar. De aanwervingsvoorwaarden en functieomschrijving vindt u hier. Denkt u in aanmerking te komen, bezorg ons dan uiterlijk 23 februari 2018 uw sollicitatie.

> Info: personeel@vorselaar.be, 014 50 71 02

 

Vacature POETSDAME/POETSHEER, M/V, E1-E3, tijdelijke functie vervangingscontract

Voor onze poetsdienst zijn wij regelmatig op zoek naar tijdelijke poetsdames/-heren die instaan voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes. U kan goed samenwerken, stelt zich flexibel op voor taken en bent bereid om af en toe in te springen voor een collega. Denkt u in aanmerking te komen voor  deze tijdelijke aanstellingen, stuur ons dan uw sollicitatie. U zal worden uitgenodigd voor een mondeling gesprek.

Aanwervingsvoorwaarden en functieomschrijving vindt u hier.

> Info: personeel@vorselaar.be, 014 50 71 02


Regelmatig zijn uw gemeente- en OCMW-bestuur op zoek naar enthousiaste medewerkers. Als er vacatures open staan, kunt u hier de vacatureteksten vinden